Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanța Ighiu a învins dramatic și a scos Național Sebiș din calculele promovării | Adorian Himcinschi: „Am îmbătrânit doi ani pe bancă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu a câștigaNational Sebis - Performanta Ighiu 3t dramatic 3-2 (2-1) deplasarea de la Sebiș, în minutul 90+2, dintr-un penalty transformat de Fetița și echipa lui Himcinschi continuă să spere la promovare din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, mai ales că și liderul ASU Poli a fost stopat la Cugir.

Nou-promovata are o serie excelentă de 8 meciuri fără eșec, răstimp în care a scos 20 de puncte, iar prin acest rezultat extrem de important a scos Național Sebiș din cursă și rămâne în calcule, pe locul al treilea (cu 35 de puncte), depășită de Metalurgistul Cugir (locul secund, 38 de puncte)  și ASU Poli, ce a strâns 40.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În Arad, întâlnirea a fost una pe muchie de cuțit, cu vizitatorii conducând de două ori Fetița (10), R. David (31) și egalați de fiecare dată de Velici (29 și 50 din penalty).

*Fetița, noul pariu al lui Himcinschi

Răzvan Fetița este noul pariu al lui Himcinschi în acest retur, fotbalistul care a evoluat în Spania, în ligile inferioare răsplătind încrederea antrenorului și titularizarea, cu o dublă la Sebiș. Mijlocașul a avut nervii tari, a bătut penalty-ul decisiv și a adus 3 puncte mari, după ce runda precedentă marcase în premieră pentru Performanța. „Răzvan crește de la joc la joc, este un fotbalist care ne ajută foarte mult în retur. Un exemplu de muncă și implicare, după ce în toamnă a evoluat destul de puțin, acum a ajuns titular și confirmă progresul„, a menționat Adorian Himcinschi.

*”Ne vom bate până în ultima etapă”

Am îmbătrânit doi ani pe banca tehnică în acest meci, în care am trecut prin toate stările posibile. Băieții au crezut în ei, au muncit până în ultima secundă și au câștigat 3 puncte mari împotriva uneia dintre echipele puternice ale seriei. Noi ne vom bate pentru promovare până în ultima etapă. Jucăm până la final, valoarea lotului și rezultatele ne permit să visăm. Cât avem șanse și depindem de noi ne luptăm„, a spus Adorian Himcinschi. Cei de la Sebiș susțin că arbitrajul le-a fost potrivnic, amenințând cu un memoriu. Pe de altă parte, este primul meci în care Performanța încasează două goluri în eșalonul terț, ighenii având în continuare două etape mai facile, acasă cu Minerul Motru și CS Ineu.

Sebiș: Bujor – 2 Rosenblum, 29 Petrovici, 13 Stupu, 76 Cherecheș – 7 Z. Radu, 8 Avramescu, 19 Mihuța, 18 Susan – 20 Keita, 10 Velici. Pe bancă: Tomșa – Bogdanovici, Neacșu, Negoescu, Oprea, Sas, Rus.

Ighiu: 22 Bodea – 13 Rodean, 3 Potopea, 16 Ov. Turuș, 2 Cornea – 7 Fetița, 31 Negură, 23 Oniche, 84 Weiner – 9 R. David, 14 S. Szekely. Rezerve: 24 Lazăr – 10. S. Turuș, 29 Ghiughiuș, 89 Circov, 88 Moga, 20 Oara, 6 Buda.

Arbitri: Dan Dreve – George Suciu (ambii din Cluj), Andrei Călușeru (Salcia – Mehedinți). Observatori FRF: Adrian Radu (Deva), Romeo Malac (Timișoara)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea