Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanţa Alba Iulia pregăteşte meciurile din cele trei competiţii: Liga a IV-a, Cupa şi Supercupa României

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Alba Iulia şi-a reluat pregătirea pentru Liga a IV-a, competiţie care va începe la mijlocul lunii august, dar şi pentru meciul din faza a doua a Cupei României, care va fi cu Sănătatea Cluj. Obiectivul fixat pentru acest sezon este câştigarea Ligii a IV-a şi o participare cât mai lungă în Cupa României. O nouă provocare pentru echipa antrenată de Paul Ciucă este meciul din Supercupa României faza judeţeană, în care va înfrunta campioana judeţului Alba, CSO Cugir. Meciul va fi la mijlocul lunii august. Prima ediţie a Supercupei României în judeţul Alba a fost câştigată de Europa Alba Iulia anul trecut. 

Ighienii au jucat primul amical duminică cu Mureşul Vinţu de Jos, meci câştigat cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Bălaş şi Frenţiu. Echipa continuă pregătirea cu două antrenamente pe săptămână, iar duminică dimineaţa este programat un nou amical cu Sântimbru.

Amintim faptul că Performanţa Alba Iulia a terminat sezonul precedent pe locul 2, la 21 de puncte de liderul Ligii a IV-a, CSO Cugir, echipă care a promovat în eşalonul terţ. Jocurile bune din acest sezon le-au fost răsplătite cu câştigarea Cupei României faza judeţeană, după ce a învins categoric în finală pe Cuprirom Abrud pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, cu scorul de 3-0.

Ighienii s-au aflat mai mereu printre protagoniştii celui de-al 4-lea eşalon, câştigat în judeţ în anii 2010 şi 2011, când au reprezentat Alba la barajul de promovare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea