Rămâi conectat

Sport

Perechea Bianca și Ionuț Ionescu (“Life is Dance” Alba Iulia) – medalie de bronz la Campionatul European de Profesioniști

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultat excelent realizat în Ungaria, la Szombatyely, în cadrul Campionatului European de Profesioniști Latino de către reputații dansatori albaiulieni Bianca și Ionuț Ionescu. Cei doi antrenori și totodată sportivi în cadrul clubului “Life is Dance” Alba Iulia au reușit să cucerească medalia de bronz la WDSF PD European Championship Latin Adult, în cadrul uneia dintre cele mai importante competiții din carieră. În acest an Ionuț și Bianca Ionescu au decis să treacă de la amatori la profesioniști și astfel au putut reprezenta la acest nivel Alba Iulia, Alba și România. 

O astfel de experiență este unică și poate «once in a lifetime», doar participarea în sine fiind ceva foarte onorant și la care toti sportivii aspiră de la vârste fragede. Nu există ceva mai înălțător, decât ca sportivul să poarte cu mândrie drapelul țării sale. Scopul a fost participarea si o clasare cât mai bună, dar am fost mai mult decat fericiți să vedem că am intrat în primii 6, iar ulterior să încheiem pe podium”, a declarat Bianca Laura Ionescu. Și cei doi nu au de gând să se oprească aici, urmând o altă provocare majoră: Campionatul Mondial de Profesioniști, în Germania, la Leipzig (15 octombrie).

Suntem foarte mulțumiți de prestația noastră într-o competitie foarte dificilă în care totul contează, începând de la imaginea perechii care trebuie sa fie impecabilă, dansul matur și elegant, o inspirație pentru public, o sursă de emoții și reacții, și până la condiția fizică. Suntem fericiți că am putut fi acolo și ne-am bucurat părinții, antrenorii și pe toți oamenii care ne iubesc și ne apreciază munca. Sperăm că am făcut acest municipiu mândru de noi și visăm ca și următoarele noastre generații de dansatori să facă la fel. Dorim ca Alba Iulia să fie un oras în care dansul sportiv să fie cunoscut ca sport de elită si să obtinem în continuare cat mai multe rezultate bune”, a încheiat Bianca Ionescu.

La 10 ani de la înființare, clubul “Life is Dance” a devenit ambasadorul sportiv al municipiului reședință de județ, luna trecută, la German Open Championship, de la Stuttgart, cele 7 perechi realizând rezultate de apreciat (singurul club de dans sportiv din Alba Iulia prezent pe ringul prodigioasei întreceri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea