Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pe „Cetate”, turneu zonal Liga Elitelor Under 15, cu Optimum Alba Iulia, „U” Cluj, UTA Arad și Minaur Baia Mare, în perioada 7-11 aprilie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia va găzdui pe Stadionul „Cetate”, în perioada 7-11 aprilie, unul dintre cele 4 turnee zonale ale Ligii Elitelor Under 15, oponentele formației din Cetatea Marii Uniri fiind „U” Cluj, UTA Arad și Minaur Baia Mare.

Optimum Alba Iulia va deschide fiecare dintre cele 3 zile, cu primul meci, la ora 10.00.

Pe de altă parte, sâmbătă, 1 aprilie, la ora 16.00, la Drâmbar, pe arena „Mureșul”, în primul tur al Cupei României, Optimum Alba Iulia – „U” Cluj, un meci care se va juca și în deschiderea turneului zonal

Va fi o perioadă plină de fotbal pe arena albaiuliană, întrucât sâmbătă, 8 aprilie, se va disputa și derby „de Alba” în Seria 9, play-off, între divizionarele terțe CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir.

Echipa pregătită de antrenorii Gheorghe Bran și Ciprian Selagea a câștigat Seria 13, cu 6 victorii și două remize, calificându-se între primela 16 formații din țară la acest nivel competițional. UTA Arad s-a impus în Seria 14 (9 succese și o remiză), „U” Cluj  a fost prima în Seria 15 (7 meciuri adjudecate și un eșec), iar Minaur Baia Mare s-a impus la mare luptă în Seria 16 (un punct în fața LPS Satu Mare, după 5 victorii, două egaluri și un insucces).

Program: *vineri, 7 aprilie, ora 10.00: Optimum Alba Iulia – „U” Cluj; ora 12.00: UTA Arad – Minaur Baia Mare

*duminică, 9 aprilie, ora 10.00: UTA Arad – Optimum; ora 12.00: Minaur Baia Mare – „U” Cluj

*marți, 11 aprilie, ora 10.00: Optimum – Minaur Baia Mare; ora 12.00: „U” Cluj – UTA Arad


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea