Rămâi conectat

Sport

Partide de verificare LPS Alba Iulia – LAPI Dej, la baschet Under 13 *Participare la Cupa Transilvania la Tg. Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba IuliaRecent, în Alba Iulia a fost organizată „Cupa Apulum” la baschet feminin, Under 13, competiţie de verificare. Cum CSŞ Sibiu şi CSU Cuadripol Braşov nu au reuşit să onoreze invitaţia, întrecerea amicală a însemnat două jocuri de verificare între echipa gazdă LPS Alba Iulia şi LAPI Dej, ambele câştigate de vizitatoare, 74-58 şi 76-57. „Au fost confruntări utile de pregătire, cu o formaţie ce are mult mai multă experienţă, practicând baschetul de 5 ani, noi având numai doi ani de activitate. Important este că se vede progresul şi comparativ cu acum un an, când în confruntarea directă am pierdut la peste 40 de puncte, acum diferenţa a fost mai mică”, a precizat antrenorul Valentin Urian.

Grupele din cadrul fazei semifinale la Under 13 se vor disputa sub forma a două turnee, programate în 14-16 februarie şi 4-6 aprilie 2014. Echipa din Cetatea Marii Uniri va întâlni în Seria J pe CSU Cuadripol Braşov, CSŞ Ploieşti, LPS Arad, CSŞ „Al. Ceuşianu” Reghin şi CSŞ Alexandria. Până la turneul semifinal, LPS Alba Iulia va participa la un turneu de pregătire la Tg. Mureş. Clubul Gladius Tg. Mureş organizează turneul de baschet Cupa Transilvania, ce va avea loc în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2014 pentru categoria Under 13 masculin şi feminin, respectiv 5-9 februarie 2014 pentru categoria Baby şi minibaschet masculin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea