Rămâi conectat

Sport

Partidă amicală, CFR Cluj 2 – CS Ocna Mureș 4-3 (1-1) | Ocnamureșenii, fără victorie în această iarnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă de verificare disputată pe un teren sintetic, la Târgu Mureș, CS Ocna Mureș a pierdut, scor 3-4 (1-1), cu CFR Cluj II (locul 9 în Seria 10 din Liga 3). A fost o întâlnire spectaculoasă, cu răsturnări de situație, în care ocnamureșenii au egalat prin Guț până la pauză (1-1), au preluat conducerea prin reușita lui D. Ghiță (2-1), s-a ajuns ulterior la 2-4, iar ultima reușită a meciului a fost semnată de nou-venitul R. Pop.

“Soda dragă” a rămas fără victorie în întâlnirile amicale ale iernii, având o remiză (1-1 cu Retezatul Hațeg) și 3 insuccese (0-8 cu “U” Cluj, 2-4 cu Arieșul Mihai Viteazu și 3-4 cu CFR Cluj 2). Următoarele teste sunt cu Sănătatea Cluj (25 februarie) și Gloria Bistrița (ultima repetiție, în 4 martie, pe teren propriu, contra echipei ex-uniristului Adrian Falub, ldierul Seriei 10).

CS Ocna Mureș: Fl. Stângă – Cimpoieșu, Potra, Haiduc – R. Burcea, Guț, Al. Giurgiu,, B. Burcea – Ad. Coman, D. Ghiță, Căt. Creț; au mai intrat M. Țăranu, D. Mic, G. Goronea, Socaci, M. Țăranu, Cioargă, Bucșa, R. Pop, Toth (absent Ceaca – din motive medicale). Antrenor Dan Roman.

În același context, precizăm că la Galtiu (arenă ultilizată și de FC Brașov în două amicale săptămâna trecută), “U” Cluj a învins pe FK Csikszereda, scor 2-0 (1-0), goluri semnate de Haită (39) și juniorul Rotund (57), in actul secund intrând și Răzvan Trif (fundașul lateral stânga originar din Jidvei).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea