Ziarul Unirea

Părinții ai căror copii nu vor merge la școală din cauza suspendării cursurilor vor primi 75% din salariu. Anunțul premierului Ludovic Orban

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ludovic Orban a declarat, joi, că noul an școlar va începe în 14 septembri, iar în cazul în care cursurile se suspendă într-o anumită școală, părinții elevilor din școala respectivă vor primi 75% din salariu pe perioada în care copilul stă acasă pentru a învăța online.

„Știți foarte bine că în perioada stării de urgență a existat o forma de sprijin a familiilor cu copii: pe perioada in care au fost suspendate cursurile scolare, un parinte la alegere a avut posibilitatea sa stea acasa intr-un fel de concediu, platindu-i-se 75% din salariu.

ELIT

Si pentru inceperea scolii vom lua o masura similara. Masura in schimb va fi flexibila pentru ca situatia epidemiologica fiind diferita de la o localitate la alta, masura nu va fi generala. Deci va fi o masura locala. Daca intr-o scoala avem cazuri si se inchide scoala 14 zile, toti parintii elevilor din scoala respectiva vor primi pe perioada suspendarii cursurilor forma de sprijin de 75%”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419