Ziarul Unirea
 

Parchetul cere închisoare pe viață pentru autorul crimei din Partoș. Victima rămasă în viață solicită daune morale de 250.000 de lei

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a solicitat pedeapsa închisorii pe viață pentru autorul crimei sângeroase din cartierul Partoș din Alba Iulia.

Lupu Mădălin Miki (24 ani) este judecat pentru omor calificat, tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată. Aplicarea acestei pedepse a fost solicitată și de avocatul părții civile la ultimul termen al procesului derulat luni, 19 martie 2018. Avocatul victimei rămase în viață a mai solicitat daune materiale de circa 14.000 de lei și daune morale de 250.000 de lei.

Inculpatul nu a dorit să spună nimic și s-a abținut atunci când judecătorul de la Tribunal i-a acordat ultimul cuvânt. De altfel, Lupu Mădălin Miki a recunoscut faptele la primul termen al procesului. Victimele acestuia sunt o femeie de 80 de ani care a decedat în urma loviturilor aplicate cu o piatră în cap și cu picioarele în abdomen și fiul acesteia, de 53 de ani, care a fost rănit foarte grav de către atacator și este, în continuare, sub îngrijire medicală.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 14 iulie 2017. Pe parcursul procesului au fost audiați ca martori femeia care a găsit cele două victime, un vecin și taximetristul care l-a transportat pe inculpat, de la Alba Iulia la Cluj-Napoca, după ce acesta a comis crima. Bărbatul este judecat pentru omor calificat şi la Tribunalul Botoşani, fapta de aici fiind comisă la două zile după cea de la Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

?? 20 martie 2018 at 14:28

De ce nu, OCHI PENTRU OCHI !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...