Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pandurii Tg. Jiu II – Performanţa Ighiu 0-0, în prima etapă a returului Ligii a 3-a | Puncte prețioase pierdute de echipa lui Adorian Himcinschi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima etapă a returului Ligii a 3-a, Seria a 4-a, nou-promovata condusă de Adorian Himcinschi a remizat în deplasarea de la Rovinari, cu Pandurii Tg. Jiu II, scor 0-0.Performanta Ighiu - CNS Cetate Deva 34

Gruparea vizitatoare miza pe cele trei puncte smulse în Gorj pentru a conta în lupta pentru promovare, dar avut doi adversari: terenul dificil, îngreunat de ploaie, precum și multiplele ratări. Chiar dacă a dominat, Performanța nu a reușit să câștige, irosind numeroase oportunități, majoritatea trecute în contul lui S. Szekely.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Am luat un punct muncit, dar sunt dezamăgit pentru numeroasele ratări. Ce-i drept, pe un asemenea teren îmbibat de ploaie era foarte greu să poți construi și juca fotbal„, a precizat președintele Gheorghe Dănilă. „Meci de luptă pe teren greu, terminat cu un rezultat echitabil. Am avut 4-5 ocazii nefructificate, dar și adversarii au pus probleme la fazele fixe. Noi ne-am propus să câștigăm fiecare joc, azi am luat un punct, pentru care am muncit foarte mult. Am văzut atitudine și efort, pentru care echipa merită toate laudele„, a precizat Adorian Himcinschi.

*S. Szekely – în top, cu ratările

Nou-venitul în distribuția Performanței, Szabolcs Szekely  a fost în prim-planul ofensivei ighiene s-a zbătut, s-a luptat cu defensiva adversă și-a creat ocazii, dar în același timp a și ratat foarte mult. În ultima jumătate de oră, Himcinschi l-a trimis în luptă și pe golgheterul R. David, care a avut la rându-i situații bune de a înscrie. Cu juniorii, principalul Ighiului a avut o altă problemă, fiind obligat să efectueze două modificări, din pricina lipsei de randament: înainte de pauză Ghiunghiuș i-a lăsat locul în teren lui Weiner, care n-a evoluat decât o jumătate de oră, fiind substituit de un alt tânăr, Buda.

Pentru Performanța au evoluat: R. Bodea – Rodean, Ov. Turuș, Potopea, Cornea – Fetița, Oniche, Negură (60, R. Moga), Ghiunghiuș (42, Weiner; 75, Buda) – S. Turuș (52, R. David), S. Szekely; rezerve Al. Lazăr, B. Bărculeț, Circov.

Pandurii: Lazar – Trucan, Celea, Brânzan (72, C. David), Miroiu, Tudor, Pîrcălabu, Șendroiu (61, Predescu), Dănăriciu (78, Hemelic), Cocină, Mărgărit (78, Dodoi).

Runda viitoare, Performanța va juca pe „Cetate” cu FC Hunedoara.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea