Rămâi conectat

Ştirea zilei

(P) ”Generatia de aur” întâlnește Barcelona pe 16 iunie, la Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La doar doua zile de la debutul Cupei Mondiale, ce va avea loc in perioada 14 iunie – 15 iulie, in Rusia, iubitorii fotbalului din Romania se pot bucura de un meci live intre doua legende ale fotbalului mondial: ,,Generatia de aur’’ si Legendele Barcelonei.

Urmand sa se desfasoare pe Cluj Arena, in data de 16 iunie, meciul demonstrativ face parte din Sports Festival, eveniment de mare amploare, ce se va intinde pe durata a 4 zile (14-17 iunie) si in cadrul caruia vor exista diferite competitii, antrenamente si intalniri intre diversi sportivi si fani. Doritorii pot profita de scopul principal al festivalului, promovarea sportului, luand parte la diverse competitii sau incercand sporturi noi, in mod gratuit. Organizatorii promit ca, pe langa cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, handbal sau baschet, participantii pot incerca si beach volley, tenis de masa, atletism si chiar golf sau oina. Pentru fiecare dintre aceste sporturi va exista, pe intreaga durata a festivalului, cel putin cate un indrumator cu o vasta experienta in domeniu, rolul acestuia fiind crearea de legaturi intre cluburi si participanti, si, totodata, atragerea tinerilor catre oricare din aceste sporturi. Iata ce declara Mirel Alexa, directorul executiv al festivalului, in legatura cu acest aspect:

“Cred că există multe valori și lecții pe care copiii și părinții și le pot asuma practicând un sport, la nivel de amatori sau chiar performanță, astfel că ne dorim să îi încurajam, să le punem la dispoziție sporturi pe care poate nu le-au mai întâlnit/practicat, și să contribuim puțin la educația lor sportivă.”

Revenind la meciul de fotbal demonstrativ dintre legendele fotbalului romanesc si cel catalan, trebuie sa precizam ca ,,Barca Legends’’ este un proiect de succes al brandului Barcelona, care, de-a lungul anilor, a mentinut o stransa legatura intre fosti jucatori ca Ronaldinho, Rivaldo, Kluivert, Simao, Davids, Nadal, Salinas, Bakero sau Guily, adevarati ambasadori ai unuia din cele mai titrate cluburi de fotbal din lume. De altfel brandul Barcelona atrage in fiecare an sume exorbitante din partea sponsorilor

Cea mai mare parte din reprezentantii Generatiei de Aur si-au anuntat deja prezenta la meciul demonstrativ, in frunte cu fostul capitan al nationalei Romaniei, Gica Popescu, care se declara extrem de entuziasmat in legatura cu show-ul din iunie:

,,Vin din nou la Cluj cu invidie pozitiva fata de orasul dvs. pentru ca din nou aveti ocazia sa va ridicati la un anumit nivel de organizare a evenimentelor sportive. Am fost foarte bucuros cand mi s-a propus sa facem acest eveniment. I-am sunat instant pe cei de la Barcelona si le-am propus sa facem un eveniment an tara noastra. Eu fac parte si din echipa Legendelor Barcelonei, cu care jucam 6-8 evenimente pe an. Cred ca este un moment important pentru iubitorii de fotbal din tara noastra sa vada din nou la lucru Generatia de Aur, care a adus cea mai buna performanta la nivel de echipa nationala in fotbalul romanesc.”

Alaturi de Gica Popescu, fostul capitan al generatiei 90’ si al Barcelonei, se pare ca ii vom mai vedea pe teren si pe Gica Hagi (antrenor si patron FC Viitorul), Ioan Ovidiu Sabau (manager general al Universitatii Cluj), Dan Petrescu (tehnicianul CFR Cluj), Ilie Dumitrescu (ambasador Unibet) si multi altii.

Meciul este programat sambata, 16 iunie, la ora 18:00, iar 6.000 de bilete sunt deja puse in vanzare pe site-ul sportsfestival.com, preturile acestora fiind cuprinse intre 25 si 500 RON.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea