Trofeul Ligii Campionilor, în “Mica Romă”! Acesta va fi prezentat suporterilor sâmbătă, la meciul Volei Alba Blaj – CSM Tîrgoviște!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Trofeul Ligii Campionilor la volei feminin, ce va fi disputat de cele mai bune 4 echipe din Europa, în Final Four-ul de la București, din 5-6 mai, a ajuns la Blaj și urmează să fie prezentat suporterilor din “Mica Romă” sâmbătă, 21 aprilie, cu prilejul ultimei partide din actuala ediție a Diviziei A1, între Volei Alba Blaj și CSM Tîrgoviște, de la ora 18.00.

Trofeul va mai fi expus și la Jidvei (probabil în 25 aprilie), dar și în capitală, la o dată ce va fi anunțată ulterior. În colaborare cu Primăria municipiului București, Volei Alba Blaj organizează, în Sala Polivalentă din București, pentru prima dată în istoria voleiului românesc, o competiție de o asemenea anvergură.

USR - Alegeri parlamentare 2020

CSM Volei Alba Blaj a reușit o performanță remarcabilă prin pătrunderea în “careul de ași” al celei mai importante competiții europene, alături de granzii Vakifbank Istanbul, Imoco Volley Conegliano și Galatasaray Istanbul, urmând să joace în semifinale cu ultima dintre acestea.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*S-au pus în vânzare biletele pentru Final Four

Regina Europei la volei feminin se decide la București. Cele mai bune 4 formaţii de pe “Bătrânul continent” se vor lupta pe 5 şi 6 mai în Sala Polivalentă din Bucureşti pentru trofeul Champions League. Volei Alba Blaj, Galatasaray Istanbul, Imoco Conegliano şi Vakifbank Istanbul vor juca pe parchetul celei mai mari săli din Bucureşti, timp de două zile, într-un eveniment unic pentru România. Preţurile biletelor/eveniment (două zile) sunt: 140 de lei la peluze; 200 de lei la tribune; 1.400 lei la pentru VIP.

Programul competiției: *sâmbătă, 5 mai, ora 16.00: semifinala I, Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano; ora 19.00: semifinala a II-a, CSM VOLEI ALBA BLAJ – Galatasaray Istanbul; *duminică, 6 mai, ora 16.00: finala mică; ora 19.00: finala mare.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

??? 16 aprilie 2018 at 16:31

La Jidvei de ce?

Gigi 16 aprilie 2018 at 16:37

Nu il lasati si la Sancel vreo doua zile daca tot il duceti si la Jidvei??

Comentariile sunt oprite