FOTO. Mihaela Dehelean, mențiune la Campionatul Național de Culturism și Fitness de la Reghin: „Speranțele mele au atins cerul, îi mulțumesc lui Dumnezeu!”

“Se poate absolut orice îți propui dacă pui pasiune în ceea ce faci! Speranțele mele au atins cerul!” scria într-o postare pe facebook Mihaela Dehelean, fosta șefă de la Agenția de Protecție a Mediului Alba, după obținerea mențiunii la Campionatul Național de Culturism și Fitness, competiția zonală care s-a desfășurat la Reghin, în 14 aprilie.

Multe femei vor să arate ca ea sau să fie ca ea. Pentru cine nu o cunoaște încă, este vorba de Mihaela Dehelean, o femeie frumoasă și realizată, care știe să îmbine perfect rolul de mamă și soție cu pasiunea pentru sport, mai ales pentru fitness și culturism.

ELIT

Ambiția și determinarea de care dă dovadă au ajutat-o să ducă această pasiune la nivel de performanță. A început să practice acest sport acum 3 ani, dar a făcut și powerlifting înainte cu Ovidiu Panazan.

În cadrul concursului de la Reghin, Mihaela a luptat cu sportive mult mai tinere decât ea și a reușit să obțină un rezultat extraordinar! După cum ne-a mărturisit, face acest sport din pasiune, fiind legitimată la Clubul Gold Star Baia Mare: “La noi în Alba Iulia nu a existat filială când am început, am fost nevoită să mă legitimez în alt județ”, povestește aceasta.

ADEZIUNE PLUS

Dar în spatele acestei performațe excepționale se află o viață de privațiuni și o muncă tenace, susținută, o forțare a limitelor fizice și psihice. Toate acestea, sub atenta îndrumare a antrenoarei sale, campioana mondială la culturism, Monica Mureșan și vicepreședinte al Federației Române de Culturism și Fitness.

Și cum crezul sportivei este că dacă muncești cu perseverență și determinare vei ajunge acolo unde îți dorești, aceasta nu se oprește aici. Următorul obiectiv, Campionatul Național de Culturism și Fitness din octombrie, de la Sibiu.

“Eu sunt la început de drum, însă voi lupta pentru fiecare bătălie viitoare cu toată ființa mea, până la capăt! Acest sport este despre oameni care nu se dau bătuți!”, spune doamna Dehelean.

Multă muncă, determinare, sacrificiu, voință. Toate devin parcă mai ușoare atunci când ai sprijinul celor dragi: „Îi multumesc lui Dumnezeu în primul rând! Familia mă susține mereu și e minunat când inimile soțului, copilului, părinților, surorii, cumnatului și nepoților mei simt la fel! Le mulțumesc din suflet, nimic nu ar fi posibil fără sprijinul și dragostea lor în drumul către victorie!”

„Un aport la fel de important îl au și antrenoarea mea , Monica Mureșan, o persoană remarcabilă, de înaltă ținută și prietenului meu de familie din București, Marius Neacșu, specialist în nutriție și antrenoarea Anca Pașca, care a fost alaturi de mine!

Un gând bun și mulțumiri și prietenilor mei de familie: Ramona, Sorin și Cătălin Miclea și sponsorilor mei, oameni care apreciază ceea ce fac!

Nu în ultimul rând, mulțumiri antrenorului meu Vlad, de la clubul de dans sportiv Dance to Sunrise din Alba Iulia pentru pregătirea pe partea de prezentare scenică”, mai transmite Mihaela Dehelean.

Campionatele Nationale de Culturism si Fitness 2018 – Etapa Zonala B au fost organizate în data de 14 aprilie, la Reghin, de către Federația Română de Culturism si Fitness.

Din Zona B fac parte Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș, cu județele: Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Satu-Mare, Sibiu, Sălaj, Timiș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Headliners Electric Castle 2021: twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones

Acolo unde e dorință și pasiune, există speranță. Iar speranța echipei Electric Castle stă într-un 2021 ce va permite revenirea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Untold vă prezintă pe cei patru eroi donatori: un polițist, o asistentă medicală, un măcelar și un șofer RATB au salvat 852 de vieți donând sânge!

Untold și Neversea vă prezintă 4 oameni care spulberă mitul vampirului și salvează vieți prin donarea de sânge. Tărâmul lui… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Untold Odyssey – 5 zile de festival pe un vas de croazieră în Mediterană!

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, lansează un concept nou de entertainment și le propune… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Neversea a anunțat primul val de artiști pentru ediția din 2021

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero și mulți alții anunță show-uri de excepție… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 2-8 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 2-8 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 9-15 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 9 – 15 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Show de Revelion oferit de UNTOLD, la Pro TV

UNTOLD pregătește cel mai asteptat party de Revelion pentru întreaga Românie, DAY ONE-ÎNCEPUTUL, ce va fi transmis la PRO TV.… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Nicolae Stanciu, internaționalul român, a devenit tată! Andreea, soția lui, a nascut o fetiță perfect sănătoasă

Pentru fotbalistul originar din Alba, Nicolae Stanciu dar și pentru soția lui, Andreea, astăzi este o zi foarte importantă. Cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro