Rămâi conectat

Economie

Oportunități pentru HoReCa: Prelungirea înscrierilor în Schema de ajutor de minimis pentru turismul balnear în 2024

Bera Larisa

Publicat

în

Oportunități pentru HoReCa: Prelungirea înscrierilor în Schema de ajutor de minimis pentru turismul balnear în 2024

Prelungirea perioadei de înscriere în Schemele de ajutor de minimis pentru dezvoltarea turismului balnear reprezintă o oportunitate adițională pentru operatorii din sectorul HoReCa de a accesa finanțare pentru îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii lor.

Citește și: Dilema unui ghid de turism: ”De ce aș mai face acest lucru? Sunt atâția oameni plătiți cu bani grei pentru a promova Alba Iulia”

Autoritățile din România au anunțat o veste bună pentru sectorul HoReCa prin prelungirea perioadei de înscriere în cadrul Schemei de ajutor de minimis pentru dezvoltarea turismului balnear cu două săptămâni. Noua dată limită pentru înscriere este 15 iulie 2024, ora 17:00.

Prelungirea perioadei de înscriere oferă o oportunitate suplimentară operatorilor din sectorul HoReCa de a accesa finanțare pentru modernizarea și extinderea infrastructurii lor.

Această inițiativă reprezintă un sprijin semnificativ din partea statului român pentru patronii din domeniul HoReCa. Până în prezent, valoarea totală a cererilor de finanțare depuse a atins 11 milioane de lei, dintr-un buget total de 15 milioane de lei, ceea ce înseamnă că șansele de a obține acest ajutor sunt ridicate pentru cei care aplică.

Fiecare proiect poate beneficia de până la 200.000 de euro, sumă ce poate fi utilizată pentru diverse activități eligibile. Finanțarea nerambursabilă acoperă până la 50% din valoarea cheltuielilor eligibile, fără includerea TVA-ului, conform informațiilor transmise de fanatik.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare

Bera Larisa

Publicat

în

Instituțiile Financiare Nebancare nu mai pot percepe dobânzi exorbitante: Noua lege se aplică și contractelor aflate în derulare O nouă lege care prevede plafonarea dobânzilor pentru împrumuturile de la instituții financiare nebancare (IFN) a trecut de Curtea Constituțională și urmează să fie promulgată. Citește și: Controale la IFN-urile din Alba și alte cinci județe. Protecția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea