Rămâi conectat

Sport

Olimpia Aiud s-a calificat în etapa superioară a campionatului Juniorilor A1, după o dublă victorie cu Nemere Ghelnița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud s-a calificat în etapa superioară a campionatului național al juniorilor A1, după ce a eliminat Nemere Ghelnița, cu o dublă victorie. La adăpostul rezultatului din tur, 2-0 pe „Aiudelul”, olimpicii au disputat azi returul din Covasna, partidă încheiată cu scorul de 3-1 (1-0) în favoarea vizitatorilor, ce au acces în faza superioară.

La fel ca și în prima manșă, când a înscris o dublă, An. Moldovan a marcat, deschizând scorul în minutul 11, La reluare, în minutul 51, Văsuț, dintr-o lovitură liberă a risipit orice emoții în privința calificării. Ultimul gol al vizitatorilor a fost înscris de Balint Gilyen, jucător născut în 2004, ce a punctat cu o execuție fabuloasă, șut de la 20 de metri, bară- bară, gol, un eurogol al tânărului jucător împrumutat de la UTA Arad, în minutul 89. În minutul 85, portarul Gorea a apărat un penalty!

Pe această cale, reprezentanții campioanei județene mulțumesc firmei Prebet Aiud, ce a suportat cheltuielile legate de dubla manșă cu Nemere Ghelnița. „Este o performanță deosebită această calificare la turneul semifinal. Băieții s-au comprtant excelent pe parcursul celor două jocuri. În retur nu a fost atât de facil precum o arată scorul, important fiind faptul că am rămas conectați și nu am cedat„, a spus antrenorul Ioan Ilie, din delegația deplasată făcând parte și președintele Ioan Demeter.

Reprezentanta județului Alba a mizat pe formula: Gorea – Nimaș, B. Moldovan, Kiss, P. Mărginean – A. Moldovan, Szillard. Zsiga, Văsuț, Bucșă, Sg. Dan – Scrobotă; au mai intrat Balint, Boca (ambii 2004), P. Boancă (2003),Szabolcs Zsiga; rezerve Nicula,  Mulea, Ban. Antrenor Ion Ilie.

Olimpia Aiud ar trebui să-și afle marți adversarii din turneul semifinal, dar și locația desfășurării acestuia, o variantă fiind Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, însă șansele sunt destul de reduse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea