Rămâi conectat

Sport

Olanda – Argentina, cândva o finală, miercuri semifinală la CM de fotbal 2014

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

OlandaArgentina a învins astăzi Belgia, scor 1-0 şi s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal, organizat de Brazilia. Messi şi compania vor întâlni miercuri Olanda, formaţie care s-a impus cu greu în faţa Costa Ricăi, surpriza competiţiei. „Portocala Mecanică” a trecut de frumoasa echipă din America-Centrală, dupa lovituri de la departajare 4-3, scorul în cele 120 de minute fiind 0-0.

Costa Rica a demonstrat încă o dată că prezența sa în această fază a competiției nu a fost un accident, rezistând eroic în faţa lui Van Persie şi compania. Fără să ameninţe poarta olandezilor, Costa Rica a împins meciul în prelungiri, pe când batavii au ratat foarte multe ocazii de gol, având două bare şi foarte multe şuturi stopare de portarul costa rican. În minutul 116, central-americanii au ratat o bună oportunitate de a marca, însă portarul olandez a avut o intervenție senzaţională. În minutul 118, Sneijder a tras din afara careului, mingea lovind transversala.

Van Gahl şi-a demonstrat măiestria în ultimul minut de joc, schimbând portarii, Krul reușind să pareze două lovituri de departajare. Costa Rica a părăsit competiția în aplauzele tuturor.

Program: marţi, ora 23.00, Brazilia – Germania, iar miercuri, ora 23.00 Argentina – Olanda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea