Rămâi conectat

Curier Județean

Ocna Mureș: Un nou parc pentru copii, construit de voluntari olandezi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii din Ocna Mureș au de astăzi un nou loc de joacă, realizat de grupul de voluntari olandezi JWR Hengelo care se află pentru a treia oară în oraș, după cum anunță noul purtător de cuvânt al administrației locale, Csaba Kolozsvari.

Acesta a explicat că grupul de voluntari JWR Hengelo este o asociație de binefacere formată mai ales din tineri care de-a lungul anului adună bani din diferite activități caritabile și apoi colindă Europa și ajută unele orașe prin diferite activități de binefacere.

”De câțiva ani olandezii sunt prezenți în fiecare an în orașele Ocna Mureș și Toplița. Anul acesta în Ocna Mureș ei au amenajat unele saloane din Unitatea Medico-Socială și au construit de la zero un nou parc cu loc de joacă pentru copii. Tot ei au construit anii trecuți și locul de joacă dintre blocurile din centrul orașului cât și cel din parcul de pe strada Mihai Eminescu. Nu putem decât să le mulțumim acestor oameni de bine și sperăm ca pe viitor noi cei care ne vom bucura de acest parc să și avem grijă de el”, a spus reprezentantul primăriei.

”Ne aflăm de câteva săptămâni în România. Zilele trecute am făcut câteva amenajări la Unitatea Medico Socială din vechiul spital din Ocna Mureș, am pus câteva tablouri pentru a da o notă de culoare acelor saloane în care își petrec zilele mai multe persoane în vârstă. Acum construim un parc cu un loc de joacă pentru copiii din acest oraș. Dispozitivele din parc sunt realizate în mare parte de noi, unele cumpărate din banii obtinuți din diferite acțiuni caritabile. Am primit tot suportul primăriei Ocna Mureș care ne-a pus la dispoziție utilajele necesare, nisip, beton și tot ce a mai fost nevoie”, a declarat doamna Anneke Cornelissen, șefa grupului JWL Hengelo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea