Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Oamenii nemulțumiți de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale ies, din nou, în stradă, la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou protest va fi organizat, joi, de la ora 18.00, la Alba Iulia, oamenii fiind nemulțumiți de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale.

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook, iar evenimentul creat a primit titlul ”Retragerea Ordonanțelor de Urgență”. Până la ora transmiterii acestei știri, 10.30, s-au anunțat peste 600 de participanți.

Ca de obicei, oamenii se întâlnesc în parcul Iuliu Maniu din fața Prefecturii Alba, iar apoi vor pleca în marș pe cele mai aglomerate străzi din municipiu și vor scanda lozinci în special la adresa guvernului.

Miercuri seara, la Alba Iulia, a avut loc cel mai puternic protest de după Revoluție, în stradă fiind prezenți 2.800 de oameni nemulțumiri de modificările privind legile din justiție.

FOTO Corneliu Popa 

Citește și FOTO-VIDEO: ”No, amu’ îi bai!”. Cel mai mare PROTEST de după Revoluție, la Alba Iulia. Mii de oameni au ieșit în stradă, împotriva Guvernului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea