Oamenii nemulțumiți de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale ies, din nou, în stradă, la Alba Iulia

Un nou protest va fi organizat, joi, de la ora 18.00, la Alba Iulia, oamenii fiind nemulțumiți de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale.

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook, iar evenimentul creat a primit titlul ”Retragerea Ordonanțelor de Urgență”. Până la ora transmiterii acestei știri, 10.30, s-au anunțat peste 600 de participanți.

ELIT

Ca de obicei, oamenii se întâlnesc în parcul Iuliu Maniu din fața Prefecturii Alba, iar apoi vor pleca în marș pe cele mai aglomerate străzi din municipiu și vor scanda lozinci în special la adresa guvernului.

Miercuri seara, la Alba Iulia, a avut loc cel mai puternic protest de după Revoluție, în stradă fiind prezenți 2.800 de oameni nemulțumiri de modificările privind legile din justiție.

FOTO Corneliu Popa 

Citește și FOTO-VIDEO: ”No, amu’ îi bai!”. Cel mai mare PROTEST de după Revoluție, la Alba Iulia. Mii de oameni au ieșit în stradă, împotriva Guvernului

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

5 Comentarii

Gâgă 2 februarie 2017 at 11:46

Să nu uitați să treceți pe la DNA Alba să întrebați de dosarul prăfuit al fratelui Luluței Koveși sau pe la Curtea de apel alba iulia de dosarul Penalului de la Palatul Cotroceni ….cam puțin 30 de arginți pentru marșul forțat, ori o faceți din pură slugărnicie ?

bombonica cu lapte 2 februarie 2017 at 15:02

Nu va lasati pina nu scpati de oltenasul cu bombonica si de laptar.

dan 2 februarie 2017 at 15:36

si ce castiga nimic raman cu iesitul in strada! ha ha ha

internaucu` 2 februarie 2017 at 18:25

Lipsa de informare este mult mai periculoasa decat prostia ! Asa ca, pt a nu fi PROSTI , informati-va ! Dupa aia….mai vorbim !!!

silvana 3 februarie 2017 at 12:37

Sa se stearga datoriile tinerilor.asa cum se.sterg ale.politicienilor! Dreptate.egalitate.fraternitate!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...