O tânără din Alba Iulia, în concursul pentru ”cea mai sexy mămică”, organizat de ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona, o tânără și frumoasă mămică din Alba Iulia, a intrat în concursul pentru ”cea mai sexy mămică”, organizat de emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani” difuzată pe postul de televiziune Antena 1.

Ramona - Neata cu Razvan si Dani
Cea mai votată participantă la concurs va câștiga, în 8 martie, premiul de ”cea mai sexy mămică” – un inel cu diamant (premiu în valoare 3.840 Lei) oferit de Bijuteria Teilor.

Citește și: mesaje de ziua femeii

Duminică dimineața Ramona avea 106 voturi.

Înscrierile au început din 22 februarie 2016.

Numele câștigătorului va fi făcut public la finalul emisiunii din data de 8 martie și prin afișare pe web site-ul neatza.a1.ro, în cursul aceleiași zile.

Ramona poate fi votată la adresa http://neatza.a1.ro/mamica-sexy-2016/participant/3003/#inscriere

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

dolfi 28 februarie 2016 at 12:32

concurs inutil pentru oameni care n-au idealuri, docili, spalati pe creier de televiziuni aservite SISTEMULUI! sistem care vrea oameni spalati pe creier, fara vointa, fara gandire critica, fara initiative… Pe scurt OI bune de muls!

axinte 28 februarie 2016 at 16:40

@ dolfi,
…la ce va mai mirati ?…caci doar asa este la turma,…iar daca traiesti acolo, locul acela, da impresia de paradis,…cita iluzie nu traim noi oamenii,…asta este, ce mai,…

Coco 2 martie 2016 at 13:28

Reclama ieftina!!!! Rusiiiiniiica, rusinica!!!! Duduia nu este singura concurenta din Alba, cealalta avand dupa o zi de la inscriere 600+ voturi….. :)) probabil ca de asta avea nevoie de reclama la voi la … Fituica!!! Oricum cealalta concurenta conduce detasat concursul, dar ea nu era interesanta pt voi!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...