O nouă serie de șoferi băuți și fără permis, depistați de către polițiști pe drumurile din județul Alba. Aceștia s-au ales cu dosar penal

Patru șoferi din județul Alba au fost depistați de către polițiștii rutieri în timp ce se deplasau cu autoturismele pe drumurile publice, aflați sub influența alcoolului. Trei dintre ei nu aveau permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar unul dintre aceștia se afla la volanul unei mașini cu număr de inmatriculare fals.

La data de 29 august 2019, în jurul orei 21,30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie. Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

La data de 29 august 2019, în jurul orei 12.00, polițiștii Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 29 august 2019, în jurul orei  20.40, polițiștii din Cugir l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe autoturismul condus de el, aparțin unui alt autoturism.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

La data de 30 august 2019, în jurul orei 02.00, polițiștii din Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Horea din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Adela SPĂTAR