Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

O nouă plecare de la Industria Galda de Jos, după „modelul” Cristi Bodea! Silviu Boloș părăsește divizionara terță pentru a munci în Anglia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-de-jos-millenium-giarmata-1Renunțarea la activitatea de fotbalist pentru a munci peste hotare are adepți și în județul Alba, divizionara terță Industria Galda de Jos fiind părăsită de doi jucători de bază, Cristi Bodea plecat în Germania, respectiv Silviu Boloş, ce va pleca în luna martie în Anglia.

Am întâlnit oamani frumoși și băieți de caracter la Galda de Jos. Am 28 de ani și un copil mic, trebuie să mă gândesc la mai mult. Nu am vrut să-i mai încurc, am preferat să ne despărțim acum. O să muncesc, dar o să mai și joc fotbal în Anglia„, a spus Silviu Boloș, venit în vară la Industria, de la CNS Cetate Deva. De altfel, jucătorul nici nu s-a prezentat la antrenamentele Industriei Galda de Jos, ce a avut reunirea în 16 ianuarie.

*Gol din foarfecă la Reșița!

Sergiu Boloș a înscris un gol în tur, poate cel mai frumos reușit de Industria în toamnă, din foarfecă, în remiza de la Reșița. Fotbalistul va munci în Anglia, dar în același timp va juca și fotbal, la o echipă din ligile inferioare, unde mai activează doi români, Robert Androne și Bogdan Matieș.

Se întâmplă în toate domeniile, nu numai la fotbal. Pleacă oamenii în speranța unui trai mai bun. Sunt două pierderi pentru noi, sunt jucători care au dus greul în tur„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

Industria a realizat două transferuri de marcă, Rodean și R. David, dar a și pierdut doi fotbaliști importanți din efectivul turului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea