Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

O nouă performanță pentru șahistul Mihnea Costachi: Locul 2 la ”Ennis Congres” în Irlanda!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă performanță pentru șahistul Mihnea Costachi: Locul 2 la ”Ennis Congres” în Irlanda!

În perioada 22-25 Februarie, șahistul legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, Mihnea Costachi, a participat la tradiționalul concurs găzduit în Ennis, dar a participat și la un simultan la clubul local. Șahistul albaiulian a obținut 3 victorii și două remize ocupând astfel poziția secundă.

În ultima rundă, Mihnea Costachi l-a învins pe fostul campion al Angliei, Keith Arkell.

Citește și: Victorie remarcabilă, chiar de 1 Decembrie 2023: Șahistul Mihnea Costachi aduce titlul de seniori în proba de blitz la Alba Iulia

”Am revenit după 8 ani în Irlanda, atunci participasem la concursul din Bunratty. Atmosfera a fost foarte bună. Acum urmează o perioadă de pregătire pentru competițiile internaționale la care voi participa, primul fiind Campionatul European de Șah Dezlegări, turneu care va avea loc în Germania, în luna aprilie”, a declarat Mihnea Costachi.

Competiția a avut 3 secțiuni și un număr total de 124 de participanți din 10 țări, concursul desfășurându-se în cinci runde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea