O mireasă patrioată din județul Alba a votat înainte de cununia civilă

O mireasă patrioată din județul Alba a votat înainte de cununia civilă • Mireasă din Ocna Mureș, la vot înainte de nuntă

O mireasă din Ocna Mureș care și-a programat nunta chiar azi, 26 mai, în ziua alegerilor europarlamentare și a referendumului, a dat dovadă de un spirit civic exemplar și a mers să voteze înainte de cununia civilă.

Poza care o surprinde pe tânăra Iulia în cabina de vot chiar în timp ce își exercită dreptul constituțional a strâns sute de aprecieri și de încurajări la puțin timp după ce a fost postată de fotograful profesionist Mihai Chiorean cu mesajul ”Mireasa noastră e patrioată”.

Mireasa, mirele și nuntașii au întârziat 30 de minute la cununia civilă pentru a merge la vot. Primarul orașului Ocna Mureș i-a aștepat răbdător, iar potrivit acestuia: ”pentru o astfel de datorie cetățenească puteam să aștept și mai mult”

La Ocna Mureș sunt organizate 11 secții de votare unde sunt așteptați la urne 11.915 de alegători înscriși pe listele permanente și speciale. Până la ora 12.00 din 11.915 votaseră 14,65% la alegeri europarlamentare și 12,85% la referendum.

foto: Mihai Chiorean

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...