Rămâi conectat

Ştirea Ta

O mie de cuvinte sau o simplă atingere?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Psihologii au descoperit faptul că atunci când vrei să comunici ceva sau să exprimi ceva iubitului tău, o atingere poate face cât o mie de cuvinte şi poate transmite mai clar şi mai uşor mesajul pe care vrei să-l comunici.
Limbajul trupului este primul limbaj pe care trebuie să-l folosim şi învăţăm atunci când comunicăm cu ceilalţi. Oricine îl înţelege mult mai repede şi din instinct, poate răspunde în acelaşi fel. Aşa că de azi încolo nu mai este nevoie să încerci să-i explici ore în şir iubitului tău ce se întâmplă cu tine, este de ajuns să te foloseşti de o simplă atingere sau de un gest pentru a-l face să înţeleagă într-un mod mult mai profund ceea ce se întâmplă cu tine.
lDupă o discuţie mai aprinsă sau o ceartă, nu este neapărat nevoie să-ţi ceri scuze la nesfârşit. În timp ce îl priveşti adânc în ochi şi îţi exprimi regretul pentru cele întâmplate, atinge-l cu palma pe genunchi. Acest gest atât de apropiat, îl va face să fie mult mai receptiv la discuţie şi nu va bate în retragere, chiar dacă este supărat rău. Faptul că te „apleci” în faţa lui, îl va face să se simtă flatat şi îţi va accepta scuzele imediat.
lAtunci când este stresat, tensionat şi vorbele şi încurajările tale verbale nu-l pot linişti, o simplă mângâiere pe gât sau pe linia cefei îl poate scoate fără dubii din starea în care se află. Dacă îţi treci degetele prin părul lui, îi vei trezi şi mai mult instinctul de protecţie, de îngrijire.
lCând vrei să-i spui că ai nevoie de el şi de sprijinul lui, nu este nevoie să-i spui asta sau să te plângi ca o pisicuţă nevinovată şi neajutorată.  Pune-ţi mâinile sub palmele lui şi dă-i de înţeles că te bazezi pe el şi că ai nevoie de protecţie şi încurajări din partea lui. În felul ăsta „pescuieşti” şi câteva încurajări verbale din partea iubitului tău.
lCând vrei să-i spui cât de mult îl iubeşti şi cât de mult înseamnă pentru tine, ţine-i faţa între palmele tale. Aceasta este zona pe care trebuie să mizezi atunci când vrei să exprimi sentimente puternice şi profunde persoanei iubite. Mângâierea pe obraz este şi ea o modalitate de a exprima afecţiunea şi felul în care te simţi atunci când eşti cu el: fericită!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea