Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O femeie din Alba Iulia a căzut victima hoților de biciclete, în timp ce era la bisercă. Polițiștii au acționat imediat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

furt bicicletaDuminică,  Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de către o femeie din Alba Iulia, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unui schit din Alba Iulia, i-a fost furată bicicleta.

Potrivit IPJ Alba, “în baza sesizării, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-au deplasat cu operativitate în zonă iar pe strada Nicolae Grigorescu l-au identificat pe S.D., de 16 ani, din județul Mureş, care circula pe bicicleta sustrasă de la reclamantă.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Bicicleta a fost restituită reclamantei.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea