Rămâi conectat

Ştirea zilei

O familie din Alba, în linia întâi în lupta cu COVID-19: „Este greu pentru toată lumea, dar cu credință și dorința că totul va fi bine, vom trece și peste asta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe pagina de socializare a Inspectoratului de Jandarmi Alba, reprezentanții instituției spun povestea emoționantă a unei familii care este in prima linie a luptei contra noului coronavirus, soțul jandarm, soția asistentă medicală, muncesc în sprijinul oamenilor de peste două decenii.

„Zâmbesc… deși zâmbetele lor sunt ascunse în spatele unor măști de protecție. Nu au de ce să se plângă, pentru că știu că aceasta este menirea lor: să fie de folos, să acorde sprijin, mai exact să fie dintre cei din „linia întâi”.

De 23 de ani de când este jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, a învățat că indiferent de situație, trebuie să fie printre cei pe care cetățenii se pot sprijini. Această calitate a învățat-o și de la soție, care în cei 21 ani de când este cadru medical, a văzut că de multe ori, viata unui om stă în mâinile ei.

Astfel i-a găsit și această perioadă de criză, făcând ce știu mai bine, adică să „lupte împreună”, de data aceasta împotriva unui inamic nevăzut… iar după zile pline, să se întoarcă cu bucurie acasă, acolo unde cele trei zâmbete sincere ii întâmpină.

– „Este greu pentru toată lumea, dar cu credință și dorința că totul va fi bine, vom trece și peste asta. Ne facem cu drag meseria pe care am ales-o!”

Familii ca aceasta sunt multe, pot fi vecinii tai, prietenii tăi, cei pe lângă care treci pe stradă… dar cel mai important lucru este că, cei care luptă în spatele unor uniforme, SUNT OAMENI.

Vom trece peste această perioadă, iar la sfârșit vom putea spune cu zâmbetul pe buze, că am reușit, împreună!”, au scris reprezentanții IJJ Alba pe facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea