O familie din Alba, în linia întâi în lupta cu COVID-19: „Este greu pentru toată lumea, dar cu credință și dorința că totul va fi bine, vom trece și peste asta”

Într-o postare pe pagina de socializare a Inspectoratului de Jandarmi Alba, reprezentanții instituției spun povestea emoționantă a unei familii care este in prima linie a luptei contra noului coronavirus, soțul jandarm, soția asistentă medicală, muncesc în sprijinul oamenilor de peste două decenii.

„Zâmbesc… deși zâmbetele lor sunt ascunse în spatele unor măști de protecție. Nu au de ce să se plângă, pentru că știu că aceasta este menirea lor: să fie de folos, să acorde sprijin, mai exact să fie dintre cei din „linia întâi”.

ELIT

De 23 de ani de când este jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, a învățat că indiferent de situație, trebuie să fie printre cei pe care cetățenii se pot sprijini. Această calitate a învățat-o și de la soție, care în cei 21 ani de când este cadru medical, a văzut că de multe ori, viata unui om stă în mâinile ei.

Astfel i-a găsit și această perioadă de criză, făcând ce știu mai bine, adică să „lupte împreună”, de data aceasta împotriva unui inamic nevăzut… iar după zile pline, să se întoarcă cu bucurie acasă, acolo unde cele trei zâmbete sincere ii întâmpină.

– „Este greu pentru toată lumea, dar cu credință și dorința că totul va fi bine, vom trece și peste asta. Ne facem cu drag meseria pe care am ales-o!”

Familii ca aceasta sunt multe, pot fi vecinii tai, prietenii tăi, cei pe lângă care treci pe stradă… dar cel mai important lucru este că, cei care luptă în spatele unor uniforme, SUNT OAMENI.

Vom trece peste această perioadă, iar la sfârșit vom putea spune cu zâmbetul pe buze, că am reușit, împreună!”, au scris reprezentanții IJJ Alba pe facebook

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...