// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

O cântăreață originară din Sebeș, cunoscută în toată România, a rămas însărcinată. Anunțul, făcut printr-o melodie și un videoclip emoționante

Cântăreaţa Feli, originară din Sebeș, în vârstă de 31 de ani, a anunţat că este însărcinată într-o manieră emoţionantă: a lansat o piesă în care vorbeşte despre noua experienţă.

Felicia Donose, cu numele de scenă Feli, a făcut o mărturisire muzicală neaşteptată, anunţând în versuri că va deveni mamă.

Cântăreaţa a ales să dea vestea cea mare prin intermediul unei noi melodii, „Două inimi“.. „Tu-mi eşti Soarele şi Luna/ Şi te iubesc dintotdeauna/ Te iubesc din alte vieţi / Cum iubesc marii poeţi“, este refrenul noului single.

„Artista alege această formă discretă şi sinceră de împărtăşi fericirea infinită pe care o trăieşte şi îşi declară iubirea necondiţionată copilului pe care îl aşteaptă dintotdeauna“, au precizat reprezentanţii cântăreţei.

Extrem de discretă când vine vorba de viaţa personală, Feli nu a dezvăluit cine este tatăl copilului. Feli este în prezent membră în juriul noului show de la Antena 1, „The Four“. Artist şi songwriter HaHaHa Production,

Feli este una dintre cele mai puternice voci din România, devenită celebră după participarea la „Vocea României“, de la Pro TV.

Anul acesta, Feli a participat şi la Eurovision România, unde în finală s-a clasat pe locul trei. Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România cu single-ul de debut „Cine te crezi?“, piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artista a fost nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de dată această cu single-ul „Creioane colorate“.

Vocea sa a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce românca a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme“.

În 2017, Feli a avut un succes extraordinar cu două dintre single-urile sale – „Timpul“, care a rămas în top 10 radio şi TV pentru cinci luni consecutive, şi „Acasă“, care a fost numărul 1 timp de patru săptămâni. În plus, artista şi-a prezentat şi albumul de debut – „Eu sunt Feli“.

La începutul anului 2018, ea a lansat alături de Smiley un duet pentru piesă „Vals“, colaborare care i-a adus artistei multe reacţii pozitive.

Sursa Adevărul

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la O cântăreață originară din Sebeș, cunoscută în toată România, a rămas însărcinată. Anunțul, făcut printr-o melodie și un videoclip emoționante

  1. dolfi 22.05.2018 la 20:34

    pfoai ce realizare! Credeam c-o descoperit aurul dacic!
    Treaba asta ii cea mai importanta stire pentru Romania! O femeie a ramas gravida…. Pff pai asta pentru ca o facut secs nu? si pentru ca asta e efectu’ in cazu’ femeilor…