Rămâi conectat

Societate

Numeroşi tineri albaiulieni prezenţi la un eveniment special organizat în sprijinul Anei Maria Salcu

Publicat

în

    În Sfânta zi a Crăciunului, începând cu ora 21.00 Clubul Allegria a organizat un eveniment special al cărui generic a fost „Dăruieşte Allegria de Sărbători”, prin care organizatorii au dorit să celebreze viaţa, lupta pentru speranţă şi vis cu scopul de a o sprijini financiar pe tânăra Ana Maria Salcu. Despre Ana Maria Salcu şi despre încercarea prin care trece ştie o comunitate întreagă şi nu revenim asupra bolii necruţătoare cu care se luptă în acest moment. Ea este actualmente o elevă eminentă în cadrul Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia şi are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a reuşi să se opereze în străinătate. Ei bine, nu a fost chiar aşa după cum ne-am fi aşteptat. Clubul a fost relativ plin, nu de politicieni şi de oameni cu răspundere din instituţiile publice locale şi judeţene care normal ar fi trebuit să fie în aceste momente alături de Ana Maria Salcu, ci cu mulţi tineri albaiulieni cu suflet curat, dornici să sară în ajutorul tinerei. Seara a fost deschisă de către Mc Kotto şi Alin Tomuş, care în câteva cuvinte au expus cazul Mariei Salcu şi totodată au prezentat scopul organizării acestui eveniment special. Câţiva dintre colegii de liceu au încălzit apoi atmosfera cu melodii dedicate Anei Maria Salcu. A urmat, timp de aproape două ore, o licitaţie de diferite obiecte donate de către sponsori inimoşi precum: Clubul Allegria, Leo Fortress, Transiviniş, SteakHouse, cafeneaua Vogue, Chicago Food, Starmedica, Alin Tomuş, Alex Vlad şi spălătoria auto Europa. Obiectele scoase la licitaţie au fost: un tablou pictat de unul dintre colegii Ana Mariei, care a fost adjudecat de Radu Lăncrănjan cu suma de 250 de lei; o sticlă de vin vechi – adjudecată de Marius Pleşa cu suma de 100 de lei; două cravate Marius Suharu – adjudecate de Vali Pop şi Şerban Sebastian cu suma de 50 de lei fiecare; o carte scrisă de Alin Tomuş – adjudecată de către Laura Iviniş cu suma de 60 de lei; accesoriu de toaletă ecologică – adjudecat de Andreea Anghel cu suma de 25 de lei; zaruri pentru jocuri – adjudecate de Dobra Ruxi cu suma de 20 de lei; un tablou pictat pentru Ana Maria – adjudecat de către Schiau Daniel cu suma de 100 de lei; o statuetă Michael Jackson – adjudecată de către Diana Iviniş cu suma de 160 de lei; o sticlă de vinars de Jidvei – adjudecată de Mihai Codrea cu suma de 70 de lei, şi altele.
   A urmat o tombolă organizată de Clubul Allegria în colaborare cu sponsorii manifestării prin intermediul căreia cei ce şi-au cumpărat bilete au intrat în posesia unor importante premii precum: două camere video, marca Panasonic respectiv Sony, şedinţă foto cu Alex Vlad, tricou Steaua, voucher Studio Cara, voucher Starmedica, un aranjament de Crăciun, cartea lui Alin Tomuş, breloc Leo Fortress,o eşarfă de pionier, voucher de 2 persoane la Revelion în clubul Allegria, voucher spălătoria Europa, voucher Chicago Food, mic dejun la Steak House şi altele. Un premiu mai deosebit a fost obţinut la tombolă de către tânărul Răzvan Pandor, care s-a ales cu cheia Clubului Allegria pe viaţă (intrare liberă). În final, aşa după cum ne-a declarat d-na Gabriela Creţu – profesor de pian la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, s-au strâns peste 2000 de lei, plus un procent important din încasările clubului Allegria, organizatorul evenimentului.
Potrivit spuselor doamnei profesoare „Ana Maria Salcu este programată la operaţie pe data de 15 februarie (putea fi şi mai repede planificată – pe 15 ianuarie, dar din cauză că s-a închis spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca operaţia a fost amânată). Mă simt foarte apropiată de Ana Maria deoarece locuieşte la doar 5 case distanţă de mine, în satul Cricău. O ştiu de când era mică şi am apreciat la ea tot timpul dăruirea, ambiţia şi dorinţa de a se realiza în viaţă. Este o elevă talentată, bună, serioasă, înregistrând o medie de 9,95 (a treia pe şcoală). Suma totală strânsă până în prezent din donaţii şi evenimentele realizate în acest scop se cifrează la 26.000 de euro. Din aceşti bani urmează să fie plătit onorariul medicului chirurg de la clinica AKH din Viena care înseamnă 13.000 de euro, iar diferenţa va fi folosită pentru tratamentul postoperatoriu. Asta deoarece vindecarea Anei Maria Salcu nu se realizează odată cu efectuarea operaţiei, ci necesită un tratament îndelungat în aceeaşi clinică, destul de costisitor”.
„Dăruieşte Allegria de Sărbători” a fost o reuşită, datorită îndeosebi prezenţei unor tineri albaiulieni cu suflet.Vor urma desigur şi alte evenimente caritabile în sprijinul Anei Maria Salcu. Ziarul „Unirea” va fi în continuare alături de ea, încercând împreună cu alţi numeroşi oameni cu suflet să o ajute să îşi realizeze visul.
Alexandra MATEŞ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Exemplu al lipsei bunului simț în Câmpeni: O fosă septică este deversată la marginea drumului național DN75

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Exemplu al lipsei bunului simț în Câmpeni: O fosă septică este deversată la marginea drumului național DN75

Atmosfera nu e una tocmai plăcută la intrarea în orașul Câmpeni, pe DN75, unde o fosă septică este deversată pe marginea drumului.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un videoclip postat pe rețelele de socializare, în care este prezentată situația de-a dreptul deplorabilă, atât pentru cetățeni, cât și pentru turiști.

Elit - Gustul Desăvârșit

Mai mult, vis-a-vis de locul în care se petrece „dezastrul ecologic” este amenajat un loc de picnic, unde turiștii ar trebui să se relaxeze și eventual să mănânce, o activitate greu de realizat în condițiile mirosului neplăcut.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Opinii - Comentarii

INFORMARE| Amendament la documentul de Ofertă Publică de Preluare Obligatorie a PREBET S.A. Aiud aprobat prin decizia A.S.F nr. 634 din data de 25.05.2022

Publicat

în

APROBAREA AMENDAMENTULUI  NU ARE VALOARE DE GARANŢIE ŞI NICI NU REPREZINTĂ O ALTĂ FORMĂ DE APRECIERE A A.S.F. CU PRIVIRE LA OPORTUNITATEA, AVANTAJELE SAU DEZAVANTAJELE, PROFITUL ORI RISCURILE PE CARE LE-AR PUTEA PREZENTA TRANZACŢIILE DE ÎNCHEIAT PRIN ACCEPTAREA OFERTEI PUBLICE OBIECT AL DECIZIEI DE APROBARE. DECIZIA DE APROBARE CERTIFICĂ NUMAI REGULARITATEA DOCUMENTULUI DE OFERTĂ ÎN PRIVINŢA EXIGENŢELOR LEGII ŞI ALE NORMELOR ADOPTATE ÎN APLICAREA ACESTEIA.

Preambul

Principalul scop al acestui document este să furnizeze date actualizate în legătură cu unele informații prezentate în Documentul de Ofertă și trebuie citit doar împreună cu Documentul de Ofertă și în contextul Ofertei descrise în Documentul de Ofertă. Ofertanții și/sau intermediarul nu au actualizat nicio altă informație  decât cea prezentată în cuprinsul acestui amendament, celelalte informații prezentate în documentul de ofertă fiind corecte și complete la data Documentului de ofertă. Astfel, nici ofertanții și nici Intermediarul nu își asumă nicio responsabilitate privind acuratețea și caracterul complet al informațiilor prezentate în documentul de Ofertă, cu excepția datelor prezentate în acest amendament, la o dată ulterioară datei Documentului de ofertă.

 

Elit - Gustul Desăvârșit

Publicarea Amendamentului

Prezentul Amendament este pus la dispoziția investitorilor după aprobarea sa de către A.S.F. prin publicarea unui anunț conform aceleiași proceduri utilizate pentru publicarea Documentului de Ofertă.

Amendamentul la Ofertă va fi disponibil în același mod în care este și Documentul de Ofertă astfel:

  1. În format electronic de pe website-ul Intermediarului GOLDRING SA (goldring.ro) și al Bursei de Valori București (www.bvb.ro) .
  2. pe suport de hârtie, la cererea investitorilor adresată GOLDRING SA la sediul acesteia (Tg. Mureș, str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, jud. Mureș).

Ofertanții au convenit la modificarea Documentului de ofertă după cum urmează:

Paragraful de la punctul 6: „Impetum Investmens S.A. va achiziționa cu prioritate în cadrul Ofertei un număr maxim de 1.822.122 acțiuni, Anodin Assets S.A. va achiziționa un număr de 5.225.000 acțiuni, Ges-Green Energy Specialists SRL  va achiziționa un număr de 5.225.000 acțiuni, restul de 5.227.560 acțiuni vor fi achiziționate de Acord Construct ALT S.R.L.”

se modifică astfel:

Ofertanții vor achiziționa cu prioritate în următoarea ordine precum și în limitele maxime precizate, în funcție de numărul de acțiuni ce vor fi subscrise în cadrul ofertei, după cum urmează:

  • Impetum Investmens S.A. – 5.236.819 acțiuni,
  • Anodin Assets S.A. – 4.087.620 acțiuni,
  • Ges-Green Energy Specialists SRL – 4.087.620 acțiuni și
  • Acord Construct ALT S.R.L – 4.087.623 acțiuni”

Potrivit prevederilor art. 28 (3) din Legea nr. 24/2017, ale art. 54 (4) din Regulamentul 5/2018 și ale Documentului de Ofertă,  investitorii care au acceptat să subscrie în oferta publică de cumpărare înaintea publicării amendamentului pot să îşi retragă acceptul în termen de două zile lucrătoare de la publicarea amendamentului, respectiv în perioada 27.05.2022 – 30.05.2022.

Celelalte prevederi ale Anunțului și ale Documentului de Ofertă rămân neschimbate.

Prezentul amendament  este întocmit în conformitate cu Legea nr. 24/2017 și Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, cu modificările si completările ulterioare

 

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Publicat

în

Robinetele nu funcționează în parcul din centrul Sebeșului, nici în acest an: Temperaturile, PESTE cele obișnuite pentru luna mai

Robinetele din parcul din fața Primăriei Sebeș nu funcționează nici în acest an, spre indignarea cetățenilor și trecătorilor.

Un cititor ziarulunirea.ro, nemulțumit de modul în care autoritățile gestionează posibila venire timpurie a temperaturilor caniculare de vară, a trimis pe adresa redacției o serie de imagini cu un robinet din parcul din inima orașului, nefuncțional înainte de sezonul estival.

Elit - Gustul Desăvârșit

În lunile următoare, meteorologii transmit că România va avea parte de o vară atipică. Așa cum s-a întâmplat și până acum, temperaturile au oscilat de la o zi la alta, iar mai multe zone din țară au fost afectate de fenomene meteo extreme – grindină, furtuni, ploi torențiale, formându-se chiar, local, inundații.

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a specificat la Antena 3 faptul că țara noastră se va confrunta cu fenomene meteo extreme, în lunile ce vor urma. Mai mult decât atât, în această perioadă, temperaturile sunt mai mari decât cele specifice sfârșitului lunii mai.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare