// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Noutate absolută pentru istoria recentă a orașului Spitalul din Câmpeni va avea un medic endocrinolog și diabetolog

Noutate absolută pentru istoria recentă a orașului Spitalul din Câmpeni va avea un medic endocrinolog și diabetolog.

Unitatea spitalicească din Cîmpeni va avea în curând un medic ce va deservi două specialități: endocrinologie și diabet. Doctorul Daniela Voicu, medic primar în specialitatea endocrinologie și medic specialist în specialitatea diabet și boli de nutriție, va completa galeria specialiștilor atrași de noul manager, ec. Dragomir Morcan, la Spitalul din capitala Țării Moților.

De precizat este faptul că spitalul nu a avut până acum un asemenea medic specialist, nici secțiile de profil, însă managerul Morcan spune că este absolut necesar un asemenea medic în condițiile escaladării cazurilor de diabet sau a bolilor legate de tiroidă, de sistemul endocrin.

„Doamna lucrează deocamdată la o clinică privată din București. Am convins-o să vină la Spitalul orășenesc Cîmpeni. Și-a depus cererea. Acum trebuie să modificăm structura organizatorică a spitalului, pentru că nu avem în structură un compartiment de endocrinologie. Doamna este medic primar pe endocrinologie și medic specialist pe diabet.

Durează până ne dă DSP Alba avizele pentru înființarea compartimentelor – pe endocrinologie și pe diabet. Cu acest aviz merg la Ministerul Sănătății să ne aprobe modificarea de structură și când suntem gata, doamna doctor vine la noi”, a explicat directorul Spitalului orășenesc Cîmpeni, ec. Dragomir Morcan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419