Rămâi conectat

Sport

Noroc cu carul pentru Metalurgistul Cugir în Cupa României! Echipa de sub Drăgana calificată la „masa verde” în „16”-imi şi şanse mare să joace cu o echipă de Liga 1!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-cs-iernut-5Noroc cu carul pentru Metalurgistul Cugir în Cupa României, echipa de sub Drăgana bifând a treia calificare la „masa verde”! În turul al 4-lea al Cupei, Metalurgistul Cugir a fost programată să întâlnească pe FCM Baia Mare, o echipă dispărută şi astfel, metalurgiştii au acces în etapa „16-imilor de finală unde au şanse majore să întâlnească o formaţie din Liga 1, meciurile fiind programate pe 26 octombrie.

O arenă modernizată în acest an, cea mai cochetă din judeţ, „Arena Cugir” poate fi gazda unui eveniment de seamă, în această toamnă, un meci cu o echipă de Liga 1! Şi concluzia unui apropiat al formaţiei cugirene: „Indiferent cu cine jucăm în Cupă, ne vedem în turul următor”!

 

Se poate spune că avem şi mult noroc din acest punct de vedere, am fost noi cei privilegiaţi! Sper ca în următorul tur să ne ridicăm la înălţimea adversarului de Liga 1. Oraşul Cugir merită un asemenea meci, ţinând cont de investiţiile făcute în stadion. Va fi o sărbătoare pentru fotbalul din localitate, pentru întreaga comunitate, pentru noi cei din fotbal, spectatori, antrenori, jucători, conducători”, a comentat antrenorul Călin Moldovan. Cum în runda următoare a Ligii a 3-a Metalurgistul stă, iar în Cupa României s-a calificat fără joc în „16”-imi, Metalurgistul va avea o pauză competiţională până pe 8 octombrie, când va juca la Jucu.

Practic 14 dintre cele 18 echipe calificate din turul al 4-lea, prevăzut în 4-6 octombrie vor întâlni oponent de pe prima scenă.

*Situaţie incredibilă!

„Roş-albaştrii” au depăşit trei faze din Cupa României, fără a se impune pe teren, victoriile fiind realizate la „masa verde”, mai întâi cu „U” Cluj (o altă echipă dispărută), apoi cu Comuna Recea, meci în care au fost folosiţi juniorii (pe teren 0-9, gazdele au făcut 4 schimbări), ultimul episod fiind cel cu FCM Baia Mare. Este o situaţie incredibilă, în condiţiile în care Metalurgistul Cugir va juca cu o echipă din elită, deşi nu a câştigat niciun joc în competiţia „KO”!!!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea