Rămâi conectat

Economie

Noi succese internaţionale pentru vinurile de Jidvei: Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra – medalie de aur la Concursul Mondial de la Bordeaux

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

*La cea mai marte competiţie mondială a vinurilor „Concours Mondial – Sauvignon”, desfăşurată la Bordeaux, în Franţa, între 11-12 aprilie, la care au participat companii din întreaga lume, vinul de Jidvei Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra 2013 a obţinut medalia de aur, fiind declarat cel mai bun vin din lume din acest soi, cel mai răspândit de pe mapamond
jidveiAnul 2014 a adus mari satisfacţii patronilor, viticultorilor şi vinificatorilor din compania Jidvei. Primele succese au fost înregistrate în luna ianuarie la Hong Kong, unde vinurile din gama Mysterium, Roze Nec Plus Ultra şi Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra au fost răsplătite cu medalii de aur, iar cele de Chardonnay şi Gewurztraminer cu medalii de argint.

A urmat marea competiţie de la Monaco, “Femmes et Vins du Monde“, unde vinurile din gama Mysterium, SB Nec Plus Ultra şi Roze Nec Plus Ultra au fost apreciate cu diplome şi medalii de bronz, iar cel de Traminer şi vinul spumant Mărgăritar Roze, cu argint.

La marea competiţie din martie „Challenge International du Vin”, Franţa, Bordeaux, vinul Roze Nec Plus Ultra a fost din nou pe podium cu o medalie de bronz. La sfârşitul lunii martie, la unul din cele mai mari competiţii mondiale Vinitaly, de la Verona-Italia, vinul din gama Owne’s Choice Pinot Gris Maria, a fost distins cu un Grand Menzione.

La concursul “Concours Mondial du Sauvignon“, desfăşurat în perioada 11-12 aprilie 2014, la Bordeaux, Franţa, vinul SAUVIGNON BLANC NEC PLUS ULTRA, recolta 2013, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi a fost răsplătit cu diplomă şi medalia de aur. În inima viticulturii şi vinificaţiei mondiale, vinul românesc Jidvei s-a dovedit a fi cel mai complet, cel mai armonios, cel mai strălucitor şi cel mai catifelat.

Felicitări colectivului de vinificaţie condus de dr. chim. Buia Ioan! Aceste rezultate vin să confirme investiţiile făcute în anii de după privatizare, munca din vie, din crame, din companie.

O companie, o mândrie a României, condusă de un om destoinic, cu dăruire, cu pricepere şi pasiune, Claudiu Necşulescu, alături de neobositul Liviu Necşulescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea