Rămâi conectat

Sport

Nicoleta Gînţa (CSŞ Blaj), medalie de bronz la campionatele naţionale de tineret

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, la Bucureşti s-a disputat Campionatul Naţional de atletism, seniori şi tineret, Cupa de Cristal, competiţie la care Nicoleta Gînţa (CSŞ Blaj) a reuşit să cucerească o medalie de bronz.Nicoleta Ginta CSS Blaj 1

În primul an ca şi junioară 1, atleta din „Mica Romă”, pregătită de antrenorul Cristina Man, a concurat în două probe, în ambele reuşind rezultate ce reprezintă cel mai bun timp personal în sală.

Nicoleta Gînţa a luat startul în proba de 400 de metri (timpul 59:64), clasându-se pe locul şase la tineret şi pe poziţia a 12-a la seniori, dar şi în proba de 800 de metri, unde, cu rezultatul de 2:14,49, a urcat pe ultima treaptă a podiumului la tineret, ce reprezintă locul şapte la seniori.

Medalia obţinută este foarte valoroasă având în vedere că sportiva mea este doar în primul an de juniori 1. Ca şi timp, în ambele probe se putea mult mai bine, dar din păcate a fost etapa finală a unui campionat naţional, unde au contat medaliile şi în majoritatea probelor au fost curse tactice”, a precizat Cristina Man (CSŞ Blaj).

La finele săptămânii, tot la Bucureşti, este prevăzută etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori 1, unde sunt noi speranţe de rezultate notabile pentru atleţii blăjeni. CSŞ Blaj va fi reprezentat de un lot compus din 5 sportivi: Nicoleta Gînţa (probele de 400 şi 800 de metri), Radu Deszi (400 metri şi 800 de metri), Teodora Stoica (proba de 800 de metri), Bogdan Man (400 de metri), Adelina Petruţa (în probele de 1500 de metri şi 3000 de metri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea