Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicolae Stanciu a părăsit Al Ahli, din motive financiare! Demersuri la FIFA pentru a deveni liber de contract și a-și recupera banii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul unirist Nicolae Stanciu a luat o decizie radicală și a părăsit clubul Al Ahli. Situația lui devine o problemă pentru selecționerul Cosmin Contra înaintea „dublei” cu Norvegia și Malta.

Concret, fotbaliştii lui Al Ahli sunt neplătiţi de aproape trei luni, iar Stanciu&co. n-au mai crezut în promisiunile şeicilor.  Aşa că românul n-a mai aşteptat finalul de campionat şi a revenit în ţară, de unde va face demersurile la FIFA pentru a-şi recupera banii de la arabi şi pentru a fi declarat liber de contract.

*N-a văzut niciun ban din salariu

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Potrivit unor surse din apropierea jucătorului, acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul.

*Conducătorii, fără reacție

„Tricolorul” i-a anunțat pe șefii grupării de câteva ori că este nemulțumit. Și totuși, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-au băgat în seamă. Furios, Stanciu a plecat ieri din Arabia Saudită, înaintea partidei de campionat cu Al-Ittifaq și nu ar vrea să se mai întoarcă. Stanciu vrea să depună memoriu la FIFA pentru a deveni jucător liber de contract. Problemele sale influențează și naționala. Cosmin Contra voia să-l titularizeze pe Stanciu și la cele două meciuri din această vară, în deplasare, cu Norvegia și Malta, pe 7 și 10 iunie. Îl va convoca, dar, selecționerul se teme ca situația dificilă de la club să nu-l afecteze pe Stanciu.

Sursa: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea