Rămâi conectat

Actualitate

Niciun caz de hepatită severă, în România, nu a fost depistat până la momentul actual. Anunțul Ministerului Sănătății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Niciun caz de hepatită severă, în România, nu a fost depistat până la momentul actual. Anunțul Ministerului Sănătății

Până la momentul actual, niciun caz de hepatită severă de origine necunoscută nu a fost depistat în România, a anunțat în cursul zilei de luni Ministerul Sănătății, după alertele din ultima vreme referitor la suspiciunile unor astfel de cazuri la copii.

Referitor la cazurile suspecte de îmbolnăvire cu virus hepatitic de cauză necunoscută, reprezentanții Ministerului Sănătății transmite, luni, că cele două cazuri suspecte de îmbolnăvire cu virus hepatitic de cauză necunoscută ale unor copii de 10 ani, respectiv 8 luni au fost infirmate.

„Pentru o corectă informare a opiniei publice, precizăm că, în România, nu a fost depistat, până în prezent, niciun caz de hepatită severă de cauză necunoscută”, arată MS.

Mai mulți copii cu vârste între o lună şi 16 ani s-au îmbolnăvit în lume de hepatită acută severă „misterioasă”, respectiv virusurile care provoacă această boală nu au fost identificate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea