Rămâi conectat

Politică Administrație

Negruț: PMP, mai puternic. Traian Băsescu mulțumește celor care s-au implicat în organizarea Conferinței Regionale Centru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua de 16 august reprezintă pentru mine și pentru toţi colegii mei din Partidul Mişcarea Populară un moment deosebit. Conferinţa Regională Centru, care a avut loc în oraşul Marii Uniri a fost un adevărat succes.

Clement Negrut02Prezenţa domnului Traian Băsescu la Alba Iulia, în aceste locuri unde dreapta este puternică, reprezintă un impuls de care avem nevoie pentru a continua în forţă drumul pe care am pornit. Avem un partid care se consolidează tot mai mult şi care îşi va demonstra tăria la alegerile de anul viitor.

Duminică la Alba Iulia s-au punctat câteva idei importante:

  • PMP stă mult mai bine în prezent, este mai bine organizat și are o sansă bună la alegerile din 2016;
  • Oamenii s-au săturat de aceiași politicieni, aceiași primari care nu le-au servit interesele. La nivelul electoratului se doreşte o nouă generație de politicieni; românii vor o schimbare politică importantă.
  • Proiectul de ţară cu adevarat important în acest moment este ,,unirea României cu Republica Moldova”;
  • Medicii trebuie să fie angajaţi cu contract ai spitalelor;
  • PSD şi PNL au respins proiectul legii votului prin corespondenţă;
  • Din toamnă Traian Băsescu va fi membru PMP.

În discursul meu de duminică spuneam ca în sală va intra un Traian Băsescu şi trebuie să iasă 600 de Traian Băsescu. Sunt sigur că aşa s-a întâmplat după ce domnia sa a făcut anunțul că se va înscrie în PMP. Sunt de asemenea sigur că alte sute de mii de ”băsişti” se gândesc să-și urmeze comandantul.

Vreau să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului de duminică. Chiar preşedintele Traian Băsescu mulţumește prin mine tuturor celor care au pus suflet în acest eveniment al partidului. Mulţumiri deosebite celor din Meteş, care s-au dovedit a fi gazde bune şi care ne-au făcut să ne simţim foarte bine.

Chiar dacă este august, într-o perioadă de concedii, am avut curajul să organizăm acest eveniment şi nu m-am înşelat atunci când mi-am spus că PMP este un partid care se mobilizează atunci când trebuie, PMP este un partid al oamenilor curajoşi, oneşti şi loiali. Am arătat tuturor că PMP e un partid puternic şi bine închegat; e un partid cu oameni buni şi care pun suflet în lucrurile în care cred.

Preşedinte PMP Alba, Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea