Traian Băsescu, la Alba Iulia: Probabil că, din toamnă, mă voi înscrie în Partidul Mișcarea Populară

Basescu la Alba Iulia30 Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat, duminică, la Alba Iulia, în cadrul Conferinței Regionale – Centru a PMP, că, probabil, din toamnă se va înscrie în partid.

”Aș încheia asigurându-vă că după ce am fost la Conferința Regională de la Timișoara, la Galați, la Iași, la Pitești și aici, la Alba Iulia, probabil că din toamnă nu voi fi numai partenerul dvs. ci mă voi înscrie în partidul dvs.”, a spus Băsescu.

 

Anunțul a fost făcut la încheierea conferinței, moment în care întreaga sală l-a aplaudat.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a mai vorbit în cadrul conferinței despre obiectivul de țară pe care ar trebui să-l aibă PMP și anume unirea României cu Republica Moldova.

Citiți și Traian Băsescu, primit cu aplauze și entuziasm la Alba Iulia: Obiectivul de țară trebuie să fie unirea României cu Republica Moldova

Fiind întrebat la Meteș, la Sărbătoarea Mocanilor, cum de s-a hotărât să se înscrie din toamnă în PMP, Traian Băsescu a precizat: ”O spun de mult timp că mă voi înscrie, probabil, dar ce n-am vrut să se spună e că Băsescu și-a făcut un partid. Nu! L-au făcut ei, deja, și atunci vin și eu ca un simplu cetățean și mă înscriu într-un partid”.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

6 Comentarii

GGG 16 august 2015 at 16:11

He, he… se pare ca leberalii & intaiul sas al tarii o sa beleasca p0La anu’ care vine !

@ GGG 16 august 2015 at 17:56

Ce-i mai rău e că dacă vine iar măscăriciul ăsta de băse la putere … o s-o belim cu toţii !

marius 16 august 2015 at 16:24

La aşa membru, aşa susţinători. Culţi, manieraţi şi toţi absolvenţi de 4 clase.
Am înţeles că este o condiţia de bază prevăzută-n statut.
Până una alta aveţi la dispoziţie chelia marinarului. Pentru a păstra, totuşi, disciplina de partid, cred c-ar trebui să vă luaţi bonuri de rând. La Udrea renunţaţi la mâini şi nu fiţi vocali, căci n-o să vă puteţi folosi limba.
MULT SUCCES!!!!!!!

bula de la scularie 16 august 2015 at 17:16

@marius

mai multi fosti pedelisti nemultumiti de actualul statut in PNL vor trece la PMP daca Basescu revine in partid. De asta poti fi 101% sigur… mai mult decat atat sa nu va mirati daca din toamana anului viitor fom avea un PM cu chelie.

HH 16 august 2015 at 23:17

CE JALNIC, CE JOC IEFTIN PAI ” MISCAREA” ASTA S-A CREAT PENTRU EL , MASCARICII ASTIA S-AU INSCRIS / AU FOST INSCRISI IN MISCAREALUI , CUM SA SE INSCRIE EL !!?

Cosbuc 19 august 2015 at 7:19

Epilogul lui Băsecu

Nu o să scăpaţi de mine
Nici în viaţa de apoi !
Şi în semn de sictireală
Am să mă băsesc pe voi !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...