FOTO Traian Băsescu, primit cu aplauze și entuziasm la Alba Iulia: Obiectivul de țară trebuie să fie unirea României cu Republica Moldova

Traian Băsescu a fost primit, duminică, la Alba Iulia, cu aplauze și entuziasm, el fiind invitat la Conferința Regională – Centru a Partidului Mișcarea Populară. Fostul președinte a spus că obiectivul de țară pe care trebuie să-l aibă PMP este unirea Românei cu Republica Moldova, aceasta fiind singura șansă a fraților noștri de peste Prut să intre în Uniunea Europeană.

Basescu la Alba Iulia06 Traian Băsescu și-a început speech-ul prin a spune că PMP are șanse foarte mari la alegerile locale și legislative, criticând obiectivele de țară pe care le au PNL și PSD, adică aderarea la zona Euro, care, spune el, oricum este un pas obligatoriu.

”Acest partid are șanse foarte mari și la alegerile locale și legislative. Este evident că se dezvoltă structurile organizatorice, față de acum trei luni partidul stă mult mai bine, și vreau să mă gândesc că nu va exista secție de votare în care să nu avem reprezentați. Vreau să cred că nu va exista localitate în care să nu avem candidați pentru funcția de primar. Niciun partid nu are curaj să-și fixeze întâlniri regionale în luna august și pe canicula asta. Voi sunteți foarte determinați. În momentul de față, eșicherul politic este dominat de două partide care au spus ce au avut de spus în 25 de ani de la Revoluție (…) Dacă vă uitați la următorul obiectiv de țară pe care îl propun PNL și PSD este să intrăm în zona Euro. Oameni buni, ceva mai penibil nu am auzit. Obiectivul de țară trebuie să fie unirea României cu Moldova. Ne-am asigurat securitatea prin intrare în NATO, ne-am asigurat un viitor bun fiind parte a Uniunii Europene, trebuie să ne ocupăm de corectat erorile istoriei (…) Republica Moldova nu este în fața unei promisiuni sau garanții că va deveni membră a Uniunii Europene. Consiliul European a refuzat constant un asemenea angajament față de Republica Moldova”, a spus Băsescu.

Președintele a mai precizat că o mare problemă în Republica Moldova este propaganda Moscovei, el arătând că trebuie continuată politica de apropiere a României față de frații noștri de peste Prut.

Manifestarea s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și a început prin intonarea Imnului Național al României. Traian Băsescu a ajuns după ora 15.00, la 60 de minute de la începerea conferinței.

Basescu la Alba Iulia30 Deputatul Clement Negruț i-a făcut un mic cult al personalității președintelui Traian Băsescu

”Când vorbesc despre dreapta românească vreau să vă spun că dreapta a câștigat întotdeauna în Ardeal și în Transilvania. Un nume de care se leagă ideea de mișcare populară, ideea de partid al mișcării populare, este Traian Băsescu. Fac legătura între domnia sa și dreapta românească (…) Traian Băsescu este cel care a născut dreapta românească ca o identitate politică modernă, cel care a promovat tinerii în politică. Eu am învățat de la Traian Băsescu să spun ceea ce sunt și ceea ce gândesc. Toți încercăm la un moment dat să ne identificăm cu Traian Băsescu, sau asta ar trebui să facem. Niciodată nu reușești să te ridici la înălțimea unui astfel de om politic dacă nu privești la parcursul pe care l-a avut cel mai mare om politic din România de după 1990. Dacă în sala asta intră un Traian Băsescu trebuie să iasă 600 de Traian Băsescu câți suntem în sală”, a spus deputatul Clement Negruț.

Traian Băsescu este invitat să participe, la ora ora 16.00, la ”Sărbătoarea Mocanilor” de la Meteș.

La conferință au luat parte delegaţi din judeţele componente ale Regiunii 7 Centru, respectiv Braşov, Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna, precum şi membri ai organizaţiilor locale din Alba ale PMP.

Înainte de întâlnirea de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a avut loc, de la ora 11.00, ședința Colegiului național al PMP și o conferință de presă susținută de conducerea partidului și de președintele PMP Eugen Tomac. ”Ne-am reunit astăzi aici pentru a discuta aspecte ce ţin de activitatea PMP, dar şi de obiectivele pe care le avem stabilite. Ne aşteaptă în faţă o perioadă destul de grea, observăm că România are astăzi un președinte absent, care nu comunică, care se află mai mult în concediu, decât în slujba celor care l-au ales, a cetăţenilor români, şi sigur o criză prelungită cu acordul președintelui şi anume aceea de a avea în fruntea României un prim ministru urmărit penal”, a spus Eugen Tomac.

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

20 Comentarii

marius 16 august 2015 at 16:11

„Toți încercăm la un moment dat să ne identificăm cu Traian Băsescu, sau asta ar trebui să facem.”
Dacă aceasta este năzuinţa domnului Negruţ, n-are decât. Dar, a tinde să-ţi faci idoli din dictatori şi apoi a te închina lor, nu-i un semn de sănătate morală.
Cred că adulatorii se închină în faţa oricui reprezintă autoritatea. Cu asemenea oameni n-ai cum să zideşti niciodată ceva trainic, deoarece sunt complet lipsiţi de idei, iniţiativă şi responsabilitate. Nu sunt decât slugi perverse ale propriilor lor interese.

Horea. 16 august 2015 at 16:19

Stai sa-mi iau galeata sa vomit

Horea Fara punct!) 16 august 2015 at 16:33

@Horea. (punct)

Du-te repede la spital!
Neaparat la Urgente!

Horea cu doua puncte 17 august 2015 at 21:01

@ Horea cu punct si Horea Fara punct!

Dom’le ce a ajuns şi Băsescu ăsta: un microb care provoacă stări de vomă, încât să fie omu pus în situaţia de a merge la Urgenţe, din cauza lui !

Horea 17 august 2015 at 22:05

@Horea cu doua puncte

Nu „microbul” Basescu m-a deranjat pentru interventia mea de mai sus.
Mai degraba ii consider lipsiti de bun simt (ca sa nu spun mai mult) pe cei care au asemenea „stari” aici pe forum. Sunt multe alte locuri in propriul domiciliu pentru deversarea „starii” respective.

Horea cu doua puncte 18 august 2015 at 6:42

De fapt ştii cum e cu starea de vomă domnule Horea (Fără punct !) ? Când „te apucă”, se manifestă instantaneu, „deversezi” chiar si pe forum ! Cauzele sunt multiple: o beţie, o indigestie, o intoxicaţie alimentară, apendicita, migrenele sau iată … un microb nenorocit.
Şi cum „microbul” Băsescu ne-a infectat vreo zece ani si ne mai bântuie (încă) liber, cu obrăznicia-i şi consecvenţa deja bine cunoscute, e de înţeles ca pe domnul Horea (cu punct !) să-l apuce voma când vede „microbul” Băsescu ! De altfel, apropo de acest microb, mai multora le provoacă greaţă … Ce e mai grav e că pe ici pe colo, a început să facă pui …

Adevarat 16 august 2015 at 16:22

Negrute, esti maxima de basist si de penibil. Ba, analfabetule, nu ti-e rusine sa oeibapararea unui tradator de tara, unui presedinte suspendat de 2 ori, unui presedinte care a saracit profesorii si medicii, unui presedinte care venea beat la serviciu si pleca tot beat, unui sef de banda de mafioti?! Esti penibil, labagiu de deputat ce esti. Te mai voteaza dracu pe tien, cu toata echipa ta de parasute de la PMP Alba

Gigel 16 august 2015 at 16:34

PMP = o concentrare de loosers ! … Eterni !!! Howgh!

Deodorant 16 august 2015 at 17:49

“ Președintele Traian Băsescu a fost primit, duminică, la Alba Iulia,…”

Oooo, acuma ştiu de ce pute aşa în oraş …

GGG 16 august 2015 at 17:56

Plin de liberali disperati care simt cum incepe sa le fuga pamantul de sub picioare. O sa dea el’ presidente’ cu voi de pamant de nu o sa va vedeti bai escrocilor iar pe presedintele vostru o sa-l trimita inapoi la Sibiu acolo unde-i este locul.

Așa zis-a Burebista 16 august 2015 at 18:09

„În aprilie 2014, PMP inițiază o petiție împotriva accizelor la carburanți introduse de guvernul Ponta. O verificare din partea corpului de control al guvernului a listelor de semnături a generat un scandal mediatic. Din cele 300.000 de semnături, peste 200.000 nu au putut fi identificate, fie deoarece conțineau date false, fie pentru că aparțineau unor persoane decedate. Ca răspuns, Elena Udrea declară că va face plângere penală împotriva lui Victor Ponta.”
„Partidul Mişcarea Populară începe să se dezică de Traian Băsescu şi Elena Udrea. Siegfried Mureşan, vicepreşedintele PMP, susţine că numai 5% dintre membrii PMP o mai susţin pe Elena Udrea.”
Pentru Mulți Păcăliți de acest preș, el este încă un idol.

MarkWilliams 16 august 2015 at 21:59

Multumiri autorului.Distribuit pe FB la 4 grupuri de sustinere a presedintelui Traian Basescu….Nu bagati in seama haitele …nu mor caii cind vor cainii..

Cacarau 16 august 2015 at 22:11

Sigur la conferinta au fost toti cacaciosii din PMP alaturi de Base’ de aceea putea asa portocaliu astazi prin Alba Iulia.

HH 16 august 2015 at 23:05

CE TITLU PROST ( CA DE OBICEI) ! CINE L-A PRIMIT CU ENTUZIASM NEGRUT, CETATENII ADUSI IN SALA , CINE ??!!!
BASESCU TRAIAN DISPUNE DE MULTE INFORMATII, ARE MULTE DOSARE DIN DIVERSE SURSE SI INCA NISTE CETATENI PE CARE II ARE LA MANA CU DIVERSE CHESTII, IAR ACUM ISI CONSTRUIESTE O PLATFORMA DE PE CARE SA POATA „NEGOCIA”– CEL MAI IMPORTANT PENTRU EL FIIND PROPRIA LIBERTATE !

Robert 17 august 2015 at 15:07

Circ ca pe vremea lui ceusescu, care a ajuns un dictator datorita unor oameni ca negrut sau dumitrel si alti ca ei care l-au facut sa creada ca stie tot si este cel mai destept si nu a mai putut fi oprit de nimeni, doar revolutia si executia l-au oprit , urmasul t .basescu

adrian negrea 17 august 2015 at 16:44

Cine i-a mai adus pe trogloditii aia acolo base si negrut …niste ciurucuri…..

marius 18 august 2015 at 10:42

Invitat să viziteze expoziţia chinologică, Băsescu s-a scuzat pe motivul că acolo sunt numai animale cu păr şi cu canini.
” dacă mă invitaţi în tinereţe, mergeam cu plăcere, atunci mai puteam şi eu să muşc”

ion 18 august 2015 at 14:38

Mai sunt cetateni care pun botul la minciunile chiorului,rusine….

Marius 18 august 2015 at 20:02

In 2007, dupa prima tentativa de suspendare a lui TB din funcția de președinte,s-au adunat zeci de mii de cetățeni sa-l aclame pe Basescu. Acum l-au primit doar cei 500 de participanți la mitingul PMP. Într-adevăr o primire calda,in sensul ca nu l-a băgat nimeni in seama. D-le Basescu nu va mai plimbați pe banii noștri in toată tara,vedeți ca poporul s-a saturat de Dvs.,fiți demn si retrageti-va din viata politica si lăsați istoria sa va judece. Si mai lăsați-ne cu Moldova,iar daca o iubiți atât de mult mutati-va acolo si dupa ce obtineți cetățenia,candidați la președinția acestei tari.

Florin 19 august 2015 at 10:17

Ce emotii avea Negrut ca vine Base. Oare la hotel l-o pupat unde nu rasare soarele!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...