FOTO Selfie cu Băsescu, la ”Sărbătoarea Mocanilor” de la Meteș: Fostul președinte a primit cadouri, a servit țuică și a gustat din produse tradiționale

Traian Basescu la Metes01 Fostul președinte Traian Băsescu a fost prezent, duminică, la ”Sărbătoarea Mocanilor” din comuna Meteș, unde a participat alături de deputatul Clement Negruț, primarul Traian Ursaleș și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, la inaugurarea Căminului Cultural din localitatea Văleni, comuna Meteș.  

Traian Băsescu a venit la ”Sărbătoarea Mocanilor” după ce a participat, la Alba Iulia, la Conferința Regională Centru a PMP. El a trecut pe la corturile cu produse tradiționale unde a servit, printre altele, sarmale în foi de viță, mămăliguță, găluște cu prune, plăcinte pe lespede sau jumări. El a stat de vorbă cu oamenii, primind cadouri simbolice, printre care, din partea unui băiețel de 6 ani, o iconiță sfințită de la Mănăstirea din Pătrânjeni.

ELIT

Citește și Traian Băsescu, primit cu aplauze și entuziasm la Alba Iulia: Obiectivul de țară trebuie să fie unirea României cu Republica Moldova

Traian Basescu la Metes118 Fostul șef de stat a fost însoțit în marea majoritate a timpului de președintele Consiliului județean Alba, Ion Dumitrel (fost PDL), cu care a schimbat mai multe vorbe și a ciocnit un păhărel de tărie. Fiind întrebat ce băutură a fost servit în corturi, Traian Băsescu a spus ”țuică de prune și vișinată”, el precizând că vișinata a fost mai bună.

Mihail David - 2020

Citește și Traian Băsescu, la Alba Iulia: Probabil că, din toamnă, mă voi înscrie în Partidul Mișcarea Populară

Traian Băsescu a dat mâna cu oamenii, a acceptat să facă fotografii și s-a arătat entuziast mai ales la vederea copiilor. O tânără din Alba Iulia pe nume Marina Badiu, îmbrăcată într-o frumoasă ie, i-a cerut președintelui să facă un selfie cu ea. Tânăra a precizat, apoi, că Băsescu a fost cel mai bun președinte pe care l-a avut România.

Fostul șef de stat a participat și la slujba de sfințire Căminului Cultural din Văleni, iar apoi a servit, alături de localnici, mămăliguță cu tocăniță. El a mulțumit primarului din Meteș pentru invitația la inaugurarea căminului, iar apoi a ținut să-i mulțumească și președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, ”pentru invitația de anul viitor”, lăsând astfel să se înțeleagă că cel din urmă l-a chemat deja la o viitoare inaugurare. Băsescu a spus oamenilor că, din Traian Basescu la Metes17 păcate, nu poate rămâne mult deoarece trebuie să prindă avionul de la ora 19.00 de la Cluj-Napoca, însă ei ”e păcat să nu petreacă deoarece e atâta material de petrecere aici” (n.r. mâncare și băutură). Înainte de plecare, Băsescu a primit de la primarul din Meteș, Traian Ursaleș, o iconiță cu Maica Domnului și o sticlă cu țuică de prune.

Citește și Băsescu: Dumitrel e un domn de excepție. Poate să-l scutere DNA-ul, nu curge din el niciun leu

Fostul președinte a fost într-o formă bună la Meteș, el glumind de fiecare dată cu localnicii. Acesta a spus, după ce o tânără brunetă i-a cerut să facă o fotografie, ”hai să facem, că și așa se spune că-mi plac doar blondele”.

Traian Băsescu a fost protejat de ofițeri SPP care i-au ținut pe oameni, de mai multe ori, la câțiva metri depărtare.

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

28 Comentarii

Horea 16 august 2015 at 20:50

… o tânără brunetă i-a cerut să facă o fotografie, ”hai să facem, că și așa se spune că-mi plac doar blondele”.

Interesantă (interesată?) bruneta cu pricina!

Așa zis-a Burebista 16 august 2015 at 21:08

Bruneta așa a crezut de cuviință să-și depună candidatura pentru postul de sexcretară a PMP. În locul Lui Udrea. Vorba aia, destul cu blondele.

Cacarau 16 august 2015 at 20:54

Mare pacat ca la Sarbatoarea Mocanilor nu a fost si Primarul Mircea Hava fiind si dumnealui un fel de mocan de Bihor. Repet mare pacat, ramanea primarul Ursales fara rezerva de tuica pe doi ani.

HH 16 august 2015 at 23:13

PENIBILUL ACESTA A FOST PRESEDINTELE ROMANIEI 10 ANI !
POZA 24 ” SPUNE TOTUL” !

bula 17 august 2015 at 0:28

Cata falsitate si penibil!!!
In poze se vad doar cei din gasca primarelui, slugile care deservesc protocolul…pup in….care devin tot mai putini dupa episodul cu cei din Ampoita.
Oare nenea Base stie ca in sondaje primarele asta e in cadere libera?Si ce daca, daca are ceva palinca de dat…:)
Viceprimaru si primaru de Metes, Dumitrel sunt cercetati de DNA, posibil nu pentru buna purtare si nenea Base spera sa (i) scape??
Curat murdar!
Satul Valeni unde cica a inaugurat caminul primarele e locuit preponderent de romi, dar nu se vede nici unul in poze…hmmm…ciudat. Posibil, ori domnu primar nu iubeste pe romi, sau romii nu iubeste pe dom primarele.
Ca romii nu mai iubeste nici pe Base, care e posibil sa se fi lecuit de nasit…:)

carmen 17 august 2015 at 10:20

„Slugile” din cadrul Primariei Metes, impreuna cu d-l primar au facut si fac multe lucruri bune pentru Comuna Metes, comparand cu perioada cand toti banii erau investiti in satul Ampoita, iar celelalte sate erau codase. Cetatenii din satul Ampoita, au fost pusi la respect, lucru care nu era cunoscut de ei inainte de candidatura d-lui Ursales .
Foarte bine ca s-a facut camin nou si asfalt si pentru „romii” din satul Valeni, care nu au fost luati in seama timp de atatia ani, asta dovedeste ca d-l primar nu tine cont de nationalitate si nu face discriminari, ca altii, care considera ca lor li se cuvine totul. FELICITARI si mult succes in continuare !!!

bula 17 august 2015 at 0:50

Oare cum a suportat mertzanu lu Base gropile imense de pe podul de la intrare in Valeni??? :)Poate nu le-a mai simtit la plecare, dupa atata palinca. 🙂
Cica primarele de Metes, marele ursoales nu ajunge la o intelegere cu varu Dumitrel, ca al cui e podul…ca altfel nu mai era problema, umplea gropile cu piatra…poate trebuia sa ii lamureasca Base, ca el e mai luminat.
Pacat ca nu l-a dus primarele asta pe base la inaugurarea caminului din Tauti….ca i se scula parul in cap cand vedea imensitatea operei creata de ursoales. 🙂 Caminul din Tauti e maaare…mai mare ca si casa de cultura din Alba Iulia. Si ca sa ajungi acolo iti trebuie cizme de cauciuc cand ploua…si jeep.
Gurile rele spun ca cu cat e lucrarea mai mare, cu atat e si ^^comisioanele ^ mai mare. Dar astea sunt numai vorbe…
Si primarele ursoales, in marele lui tupeu, spera la un post de deputat, asa, ca pentru ceva imunitate in caz ca se mai obraznicesc cei de la DNA…dar si aste sunt numai vorbee…

ampoita 17 august 2015 at 9:26

RESPECT pentru domnu primar Traian Nicolae Ursales pentru tot ceea ce a facut pentru comuna Metes. A demonstrat ca este OM de cuvant ducandu-si la bun sfarsit promisiunile facute in 2008 cand a venit primar…poate chiar mai mult.FELICITARI DOMNULE PRIMAR

ampoitanca 17 august 2015 at 9:33

Felicitari,domnului primar si rusine celor care il hulesc ….rusine lor

ampoitanca 17 august 2015 at 9:37

Felicitari,domnului primar pentru tot ceea ce face in aceasta comuna si pentru locuitorii ei si rusine celor care il hulesc ….rusine lor ca stau doar pe la colturi si carcotesc

ampoitana 17 august 2015 at 9:38

Felicitari domnului primar si tuturor care i-au fost alaturi, iar voi ciudosilor vadetiva de treaba voastra ca oricum nu va poate multumi nimeni. RESPECT DOMNULE PRIMAR !!!

bula 17 august 2015 at 12:02

Are ceva pupin….nenea ursoalesu.Dar din categoria celor destul de limitati si inculti. Ampoita si Tauti i-a dat eject, dupa purtarea lui nesimtita.Sa stie nenea primarele ca cei din Ampoita si Tauti nu sunt slugile lui. Oricum mai are un pic si pleaca.
Cat despre promisiuni, oare termina hambaru din Tauti?Mare mirare!
A promis ca va fi primar pentru toti, dar acum e pentru unii muma, pentru altii ciuma.
Cica, +cetatenii din satul Ampoita au fost pusi la respect+….gresit. A picat proba de caracter nenea primaru. O sa il puna si ei la respect pe badaran.
Felicitari nenelui primare ca ii slugareste pe unii asa de bine in interes propriu! Succesuri pupink….:)

marian 17 august 2015 at 13:00

Pe cine faci inculti mai agramatule? Nu ai de stropit drumuri?
Mars la pompa!

carmen 17 august 2015 at 14:14

„nu mor caii, cand vor cainii…

bula 17 august 2015 at 23:09

mare greseala sa confunzi caii cu magarii, duduie. 🙂

@ bula 17 august 2015 at 15:36

Oare cati stiu ca acest ciobanoi numit Ursales va candida in 2016 pe listele PSD-ului.

bula 17 august 2015 at 13:25

Alo, vericu marean!mai incet.
nu ai sesizat mersul discutiei.mars sa spui lu taticu tau.
In rest, salutari de la vericu bula!

sandy 17 august 2015 at 15:20

nerusinare e putin spus …cum sa se preteze Ursulica cu atatea DOCTORANTE ,,sa faca ceva si pentru AMPOITA .cei care vorbiti asa frumos de el poate nu stiti ca domnia sa nu ca nu mai vrea sa faca nimik pentru AMPOITA ,,dar are un tupeu jegos de nu se mai prezinta pentru Ampoiceni ni ci macar cand trebuie oficiata o cununie,,,de ce?Huuuuuu dar scrie repede la inceputul anului scrisorica frumoasa ca trebuie platita impozitul ….de fapt nu avem de unde cere mai mult ,,,ASA OM ASA CARACTER da domnu si scapam de el ,,i sta foarte bine la muls vacile ,,,nu la PRIMARIE ACOLO E PENTRU URSULIKA .

Livia 17 august 2015 at 17:30

Unde e falsitate si penibil? Vorbești de oamenii care au fost mândri sa îmbrace costumul popular și s-au simțit onorați ca alături de ei sa fie și d-l Traian Băsescu.Și vorbim despre satul Văleni care acum e asfaltat,are apa și un cămin nou renovat,poate era mai bine ca aceasta vizita sa fie făcuta acum 8 ani?Și sa știți ca nu aceste persoane, gen „bula”,reprezinta comuna Metes

bula 17 august 2015 at 23:28

Va mai amintiti de scrisorica cu *Draga defunct…* ??? Cata nerusinare…
Ei, nenea primaru ar trebui sa isi dea seama ca e platit din banii tuturor cetatenilor comunei Metes. El crede ca oamenii sunt slugi la el pe plantatie. II duce pe unii la el la lucru si aia sunt foarte bucurosi ca ii baga in seama. nenea primaru cica e dottore, da sigur nu intelege termenul de bun simt. A tot schimbat viceprimarii pana a gasit unul dispus sa ii rezolve treburile murdare numai sa stea agatat acolo in primarie…:). Asta e actualul vice. E putregai mare la primaria asta, dar poate face DNA/ul lumina. Primarele asta s/a dat un pic cu PSD ca sa faca niste bani…mare dastept…acum e iar cu ailalti. Base stie ca a baut tuica cu un traseist??? 🙂
Si admiratorii pupink…sa nu o mai dea cu realizarile aluia. Ca nu s/au facut unele treburi din banii lu tac/su. Si investitiile sunt sub mediea din cat ar fi trebuit sa fie.

Radu 18 august 2015 at 21:13

Cred ca domnisoara Marina Badiu stie foarte multa politica de si-a permis sa faca o asemenea afirmatie: „Cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania” my ass.

Florin 19 august 2015 at 10:18

Dumitrel avea cacao pe la mustata de la fundu lu Base.!!!!!

anaira 19 august 2015 at 14:57

d-ul Bula face comentari ca primarul nu suporta tigani , dar d… verifica la recesamant cati din romi (tigani din valeni) si-au declarat etnia ?
daca primarul , viceprimarul si dumitrel erau vinavati DNA salta asa ca nu mai faceti voi justitie
Despre construirea caminului din Tauti „de ce este asa Mare ” daca nu va facea nimic =comentati , daca l-a facut =de ce ? asa mare ,iar despre inaugurare poate vine si atunci Base nu se stie niciodata .
Ampoita este impotriva =deee trebuie sa fie cineva si in opozitie, tot ei se plang ca nu le face primarul nimic dar ei nu se gandesc cum sau simtit celelalte sate ca in 2008 numai ei se mandreau cu asfalt, acum sunt invidiosi ca sunt ajunsi din urma de satele celelalte sau chiar depasiti.

bad 19 august 2015 at 14:36

si primaru nu avea cacao de la Dumitrel?? 🙂

badnews 19 august 2015 at 14:52

Asta nu e nici o sarbatoare a mocanilor. In afara de cativa mocanasi care zambesc in timp ce isi fac poza cu maimuta mai mult sunt fetze din alaiul politic al lui Dumitrel. A fost o adunare politica cu o gramada de figuranti. Unde s-a consumat multa cacao. 🙂

anaira 19 august 2015 at 14:59

d-ul Bula face comentari ca primarul nu suporta tigani , dar d… verifica la recesamant cati din romi (tigani din valeni) si-au declarat etnia ?
daca primarul , viceprimarul si dumitrel erau vinavati DNA salta asa ca nu mai faceti voi justitie
Despre construirea caminului din Tauti „de ce este asa Mare ” daca nu va facea nimic =comentati , daca l-a facut =de ce ? asa mare ,iar despre inaugurare poate vine si atunci Base nu se stie niciodata .
Ampoita este impotriva =deee trebuie sa fie cineva si in opozitie, tot ei se plang ca nu le face primarul nimic dar ei nu se gandesc cum sau simtit celelalte sate ca in 2008 numai ei se mandreau cu asfalt, acum sunt invidiosi ca sunt ajunsi din urma de satele celelalte sau chiar depasiti.

bula 20 august 2015 at 23:50

Nu conteaza cati romi si-au declarat sau nu etnia. Ci felul cum se poarta cei din primarie fata de problemele lor. Si de la cine pleaca atitudinea daca pestele nu se duce de la cap??….
Daca s-ar inaugura palatul (in)culturii din Taut posibil sa ajunga iar Baselu si Dumitrelu, daca se serveste palinca, posibil sa fie figurantii primarului, dar ma indoiesc ca cei din Taut sa participe si sa se bucure asa tare…:)
Si apoi, chiar, de ce e asa mare palatul ?
Pai ca sa fie mare si comisionul. Cine e asa de prost si nu intelege?
E absurd sa spui ca Ampoita este in opozitie…Au refuzat sa se lase umiliti si sa se lase prostiti de primarele lu peste.
Si sa spui ca poti fi mandru sau nu daca ai sau nu asfalt, apoi asta spune multe despre cine a scris asa ceva.
Plus ca se vede o doza foarte mare de limitare si incultura, greseli mari cu scrisul….sau vorba aia: @Prostu care nu-i fudul parca nu e prost destul!@
Alti sustinatori care sa nu fie semianalfabeti nu are primarele doctor? Pacat.

badboy 21 august 2015 at 0:05

Ar fi bine daca aceste sarbatori ar fi ale oamenilor si nu altceva.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...