Rămâi conectat

Sport

Nebunia continuă! Performanța Ighiu se retrage din Liga a 3-a, consilierii locali nu mai finanțează fotbalul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

performanta-ighiu-gloria-teuz-cermei-8Performanța Ighiu se va retrage din Liga a 3-a, după ce astăzi consilierii locali din comună au anunțat că nu doresc să se mai acorde bani pentru echipa de fotbal, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi!

Un dureros deznodământ pentru fotbalul din Alba, ce rămâne cu numai trei reprezentante în Liga a 3-a, acesta fiind al doilea abandon în 6 luni, după cel al Mureșului Vințu. Aleșii locali din Ighiu au fost deranjați de cheltuielile exagerate din 2016 cu Performanța, an în care de la bugetul local clubul a fost finanțat cu peste 600.000 de lei!

*Frații Turuș și Fetița, doriți de AFC Unirea 1924 Alba Iulia!

Ultima săptămână a fost „ca la nebuni” pentru Performanța, care ba a găsit colacul salvator, ba a ajuns să capoteze.

Plecată la drum cu pretenții de promovare în Liga a 2-a, Performanța abandonează eșalonul terț, deși ieri s-a ajuns la un acord de principiu cu Armando Popescu. Astfel, jucători precum Fetița, Buda, Circov, S. și Ov. Turuș sau G. Toma vor deveni liberi de contract și sunt ținte atractive pentru echipele din Alba.

Frații Silviu și Ovidiu Turuș sunt vizați de AFC Unirea 1924 Alba Iulia, împreună cu Fetița, unde sunt doriți de fostul antrenor Adorian Himcinschi, dar o altă variantă ar fi… Viitorul Sîntimbru!

Consilierii locali au transmis că sunt alte priorități pentru comună, iar costurile cu fotbalul sunt prea mari. Rămânem cu formația din Liga a V-a și grupele de copii. Luni vom anunța FRF că ne vom retrage„, a menționat primarul Traian Rusu.

*Totul este în aer!

 

Nu știu că voi face, nu-mi vine să cred. Făcusem planuri și acum au căzut toate”, a declarat Armando Popescu.

Decizia lovește în plin și planurile lui Armando Popescu, a antrenorilor Mihai Manea și Raul Oargă, dar și a celor 11 jucători ce vor să părăsească Șurianu Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea