Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Ne daţi sau nu ne daţi? Deputatul Călin Potor a pornit a colinda bugetul pe 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    „Ne daţi ori nu ne daţi”, îi întreabă pe „găzdoii” din Parlament deputatul liberal Călin Potor care a purces de timpuriu la colindat bugetul pe 2012, aflat în dezbatere. Astfel, deputatul liberal a solicitat finanţare pentru mai multe obiective de interes public din judeţul Alba, prin depunerea a trei amendamente.  Dar, ca în fiecare an, este foarte probabil ca şi de această dată  „boierii să nu fie acasă”,  plecaţi fiind de ceva vreme „la vânătoare”  de bani, prin UE.
Potor a solicitat  400.000 de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare, modernizare şi dotare  a clădirii Secţiei de Oncologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, sugerând ca sursă de finanţare bugetul Ministerului Sănătăţii pe anul 2012.
Diverse sume de bani au fost solicitate pentru continuarea lucrărilor la nu mai puţin de 35 de lăcaşuri de cult ortodoxe de pe întreg teritoriul judeţului Alba. Potor a sugerat ca sursă de finanţare pentru aceste obiective  bugetul Secretariatului General al Guvernului pe anul 2012.
Bazinul Olimpic din Alba Iulia a constituit tema unui alt amendament, deputatul Potor solicitând alocarea sumei de 400.000 lei pentru continuarea lucrărilor de amenjare a bazinului. Potor a sugerat ca sursă de finanţare pentru acest obiectiv bugetul Ministerului Dezvoltării şi Turismului pe anul 2012. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara UVT pune la dispoziția elevilor din întreaga țară, în mod gratuit, servicii permanente de consiliere individuală în carieră. Platforma YTM este o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea