Rămâi conectat

Sport

Navobi Alba Iulia, reprezentanta judeţului la faza zonală a Trofeului „Gheorghe Ola”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Navobi Alba Iulia, campioana judeţului Alba la categoria de vârstă 2006 a participat la Tărlungeni, la etapa zonală a Trofeului „Gheorghe Ola”.Navobi Alba Iulia

În respectivele jocuri din Braşov, formaţia din Cetatea Marii Uniri a jucat, în ordine, cu: *FC Braşov, scor 1-5 (0-3), a înscris Ştefan Bal; *Galactic FK Bucureşti, scor 0-5 (0-2) şi FC Interstar Sibiu (câştigătoarea turneului), scor 3-8 (0-5), au punctat Alexandru Sularea, Bogdan Suciu şi Dragoş Bolea.

Silviu Miron, antrenorii campionilor (respectiva generaţie s-a impus în 2014 în Alba la Turneul „Gheorghe Ene”) a afirmat că participarea a fost o experienţă utilă, dar în acelaşi timp a conştientizat că există un decalaj valoric major între fotbalul din judeţ şi din reprezentantele celorlalte zone. „Competiţia are un alt ritm, un alt nivel, comparativ cu ce se joacă, la această categorie de vârstă în judeţ Este imposibil să te adaptezi rigorilor în termen scurt. În Alba, întrecerea este modestă ca şi număr de participanţi şi jocuri. De pildă în Bucureşti sunt 96 de echipe înscrise la respectivul turneu. Oricine reprezintă Alba la etapele superioare se confruntă cu aceeaşi problemă, a lipsei concurenţei serioase în plan judeţean”, a declarat Silbiu Miron, antrenor implicat şi la Industria Galda de Jos, divizionara terţă ce a terminat turul pe poziţia a patra.

În plan judeţean, Navobi alba Iulia a câştigat toate cele 6 jocuri susţinute (3-0 în finală cu CS Zlatna), iar Alexandru Sularea a devenit golgheterul competiţiei juvenile. Efectivul Navobi Alba Iulia a fost compus din Răzvan Miron (un tânăr portar, de perspectivă) – Iulian Albu, Sergiu Nicoară, Ştefan Bal, Robert Mihăilescu, Bogdan Suciu, Dragoş Bolea, Alexandru Sularea, Andrei Suschievici, Dragoş Mărginean şi Luca Moise (mezinul echipei, născut în 2007), de pegătirea junilor fotbalişti ocupându-se Silviu Miron, ajutat de Cătălin Suciu (cu portarii) şi Bogdan Prodea. La cealaltă competiţie, Trofeul „Gheorghe Ene (anul 2007 şi mai mici), AFC Unirea Alba Iulia va juca la Şura Mică, în faza zonală alături de Cautis Steaua Sudului, ACS Tâmpa Braşov şi Interstar Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea