Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Natasha Matseichyk (Belarus), un nou transfer la Volei Alba-Blaj! *A treia achiziţie importantă a echipei din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Natasha Matseichyk Volei Alba Blaj 1Natasha Matseichyk (Belarus, venită de la Zhetysu, campioană în Kazakhstan) este al treilea transfer din intersezon al Volei Alba-Blaj, echipă ce va debuta în Cupa CEV!

Voleibalista achiziţionată de formaţia din „Mica Romă” a împlinit 29 de ani în 22 ianuarie, evoluează pe postul de centru şi are la activ peste un deceniu la naţionala Belarus (2001-2013), fiind o componentă de bază a formaţiei din ţara respectivă. „Este o perioadă de căutări serioase pentru întărirea lotului cu care vom aborda cupele europene. Am bifat al treilea transfer important până în prezent şi încercăm să mai achiziţionăm voleibaliste de valoare„, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Carieră prodigioasă

La finele sezonului precent, noua elevă a lui Branko Gajic a devenit campioană în Kazakhstan, cariera sa mai cuprinzând cluburi precum Siodemka Legionovia (Polonia, 2012-2013), “Irtish-Kazchrom”Pavlodar (Kazakhstan, 2011-2012), “Igtisagchi” Baku (Azerbaijan, 2009-2010) şi din ţara natală, Neman Grodno (2008-2009, 2006-2008) şi Belbizness bank Minsk (2002-2006, campioană în 2004). Volei Alba Blaj şi-a propus în stagiunea următoare să continue ascensiunea şi să lupte cu „granzii” Ştiinţa Bacău, Dinamo şi CSM Bucureşti, obiectivul reprezentantei celei mai Volei Alba-Blajmici localităţi de pe harta voleiului feminin fiind aceederea în finala mare!

*Pregătiri pentru CEV!

Volei Alba-Blaj a scris istorie în campionatul anterior şi, la numai doi ani de la înfiinţare s-a clasat pe locul al treilea în Divizia A1  Echipa din “Mica Romă” se pregăteşte de participarea în Cupa CEV, în fapt chiar debutul în Cupele Europene al grupării ardelene şi anterior mai bifase două achiziţii: internaţionala română Ioana Nemţanu (25 de ani, pe postul de extremă, Elveţia, Volley Köniz)  şi braziliana Jacqueline Souza (28 ani, coordonator, Rio Do Sol).

Calificată în premieră pentru Eurocupe, în urma locului 3 obţinut în campionatul trecut, Blajul a optat pentru continuitate la nivelul băncii tehnice, unde rămân sârbii Branko Gajic şi Ugljesa Segrt, dar şi la nivelul lotului. Toate jucătoarele române continuă aici, inclusiv veterana Luminiţa Trombiţaş, iar dintre straniere şi-a prelungit contractul libero-ul sloven Katja Medved.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea