Rămâi conectat

Sport

Mureşul Vinţu de Jos – Cuprirom Abrud 3-1 *Victorie uşoară contra moţilor în Sâmbăta Mare

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, cu prilejul sărbătorilor pascale au avut loc toate meciurile din Olimpia Aiud-Muresul Vintu de Jos54cadrul etapei a 20-a din Liga a IV, întâlnirile disputându-se cu începere de la 11.30. Mureşul Vinţu de Jos a întâlnit pe teren propriu pe Cuprirom Abrud, şi deşi partida se anunţa una dificilă, elevii lui Mihai Manea s-au impus categoric şi vor petrece Paştile liniştiţi, la egalitate de puncte cu liderul Performanţa Ighiu.

Meciul de la Vinţu de Jos a început cum nu se putea mai bine pentru fotbalişti iechipei gazdă, care în numai 6 minute au reuşit să îşi asigure un avantaj serios pe tabelă. Păcurar a deschis scorul în minutul 25, iar Borşoi a majorat avantajul un minut mai târziu. În min. 31, I. Cristea a punctat pentru 3-0, iar partida a devenit una uşoară pentru amfitrioni. Tabela a fost închisă de Mucea în min. 26.

Alte rezultate:

*Euro Şpring – ASC Pianu 1-1 (1-0). Au marcat: Fălămaş (30)/ R. Alexandru (68).

*Şurianu Sebeş – Inter Ciugud 3-0 (1-0). Au marcat: Trif (5), Pârvu (57 – penalty), Ţili (90+3 – penalty). Ad. Truşcă (Inter Ciugud) a văzut cartonaşul roşu în min. 17 după un atac dur asupra unui adversar.

*Dalia Sport Daia Română – FC Miceşti 7-0 (4-0). Au marcat: Brânză (15, 34, 44, 90), Samoilă (38), Coman (75), Bişboacă (86). Fane Fogoroşi împreună cu foştii săi elevi de la FC Miceşti au dat de pământ cu echipa din Alba Iulia pe care au învins-o la scor. Fostul jucator al Miceştiului, Ciprian Brânză a reuşit un „careu” împotriva echipei la care a evoluat în tur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea