Rămâi conectat

Ştirea Ta

Motive pentru care bărbaţii preferă să rămână burlaci

Publicat

în

Dacă eşti o femeie care în cele din urmă a decis să se căsătorească şi caută bărbatul potrivit pentru acest pas, probabil că ai întâlnit deja persoane care nu corespund cerinţelor necesare pentru căsătorie sau poate că nepregătite pentru asta. Sigur, unii dintre aceşti tipi poate chiar nu sunt pregătiţi să se căsătorească cu tine, dar sunt şi mulţi care într-adevăr nu vor să se căsătorească vreodată. Vârsta nu are nicio importanţă în acest sens. Bărbaţii de 40 de ani poate că nu îşi doresc sau sunt nepregătiţi pentru o căsătorie ca şi bărbaţii de 20 de ani. Pe de altă parte, există o mulţime de oameni care se căsătoresc chiar în timpul facultăţii. Majoritatea susţin că nu s-au căsătorit pentru că nu au întâlnit „persoana potrivită”, dar în acelaşi timp tot ei spun că a existat cel puţin o femeie în trecutul lor cu care s-ar fi putut căsători dacă şi-ar fi dorit. De ce bărbaţii vor să rămână singuri?
lLibertate
Căsătoria prezintă multe beneficii, dar libertatea nu este unul dintre ele. Atunci când eşti singur te duci unde vrei, când vrei, mănânci orice, oricând, oriunde. Eşti singurul stăpân al timpul tău liber. Îţi cheltui banii cum crezi tu de cuviinţă. Căsătoria schimbă toate astea. Unii băieţi chiar nu vor să renunţe la libertatea lor.
lExcitare
Fiind un tip singur este ca şi cum ai merge la vânătoare în fiecare seară, fără să ai habar de ce vei face sau ce se va întâmplă. Cine ştie câte femeie vei întâlni şi vor dori să „te cunoască” mai bine? Fiecare plimbare poate fi o oportunitate pentru o nouă aventură. Fiecare club sau petrecere devine o miză mare, iar adrenalina te face să te simţi nu mai puţin interesant decât la o vânătoare de lei într-un Safari din Kenya.
lCăutarea fanteziei
Fiecare bărbat are o imagine (sau 2 – 3) în ceea ce priveşte idealul lor, adică fantezie. Întrucât niciuna dintre femeile din viaţa reală nu sunt nici pe aproape de fantezia lor, unii bărbaţi sunt dispuşi să continue căutarea până când găsesc una care seamănă cu ceea ce îşi doresc. Şi ei tot caută, şi caută. Atât timp cât se agaţă de visul lor de a o găsi, nu vor fi niciodată în stare să fie cu o femeie normală, atractivă, în carne şi oase.
lFrica de responsabilitate
Cu căsătoria vine şi responsabilitatea. Nu trebuie să fii un super erou să înţelegi asta. Apariţia şi a unui copil aduce o responsabilitate şi mai mare. Având o soţie în aceste zile nu adaugă mai multă responsabilitate în viaţa unui bărbat, altele decât fidelitatea (care, din păcate, pentru unii bărbaţi este prea greu de manevrat) şi vizita rudelor soţiei. Copiii reprezintă o cu totul altă responsabilitate. Un bărbat ar putea deveni brusc singurul salariat al familiei în timp ce cheltuielile cresc în ritm alert. Apoi, există nopţile nedormite sau trezitul dis-de-dimineaţă, schimbatul scutecelor, statul cu copii, soţia nervoasă şi epuizată. Unii bărbaţi chiar nu vor nici măcar o parte din toate astea şi ar sta mai degrabă la o bere, uităndu-se la fotbal, visând la femeia visurilor lui şi bucurându-se de un somn liniştit, toată noaptea.
lNu se maturizează niciodată cu adevărat
Căsătoria şi copiii sunt pentru adulţii responsabili, care doresc să împărtăşească şi să ofere. O căsnicie bună depinde de aceste lucruri. Să fii părinte înseamnă să oferi 100% fără să aştepţi ceva în schimbi. Copilaşii îşi petrec zilele dormind, mâncând şi jucându-se. Ei nu trebuie să contribuie la nimic. Tot ce trebuie să facă este să urmeze instrucţiunile şi regulile de bază şi să se distreze. Unii bărbaţi nu se maturizează niciodată cu adevărat şi rămân mereu copii … şi le place asta.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Publicat

în

Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Lucrările desfășurate pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș au pus în încurcătură cetățenii din oraș care locuiesc în această zonă.

O femeie din localitate a expus problema în mediul online, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Am semnalat in privat Primaria Municipiului Sebes in legătura cu lucrările efectuate pe strada Dorin Pavel, însă nu am primit nici un raspuns.

Elit - Gustul Desăvârșit

De mai bine de doua săptămâni nu mai lucrează nimeni.

Groapa imensa e lăsată nesemnalizată de atunci, pe trotuare abia se poate circula pe jos, nu mai vorbim de intrat cu mașina in curte…”, a fost mesajul postat de femeie, pe pagina sa de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Publicat

în

Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Inspirat de lipsa locurilor de parcare din zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, un șofer din Alba s-a decis să-și oprească autoturismul într-un loc mai aparte.

Așa cum se poate observa și într-o fotografie trimisă de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, șoferul și-a parcat mașina pe locul de șotron amenajat de către autorități pe bulevard.

Numărul limitat de locuri de parcare din orașul nostru i-a împins pe mulți șoferi să devină inventivi, mulți alegând locuri din ce în ce mai neconvenționale.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Deșeuri menajere deversate în râul Geoagiu din Teiuș: „Zeci de pești sunt morți și apa miroase îngrozitor”

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Deșeuri menajere deversate în râul Geoagiu din Teiuș: „Zeci de pești sunt morți și apa miroase îngrozitor”

Prăpăd ecologic pe râul Geoagiu, la trecerea prin orașul Teiuș. Sute de pești morți au fost observați, marți, în apele râului Geoagiu, în raza orașului Teiuș.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini în care se văd o mulțime de pești morți în albia râului în zona unei conducte al cărei conținut se scurge în apă.

Potrivit cetățeanului aceasta s-a întâmplat din cauza deversării deșeurilor menajere de la stația de epurare, în râul Geoagiu.

Elit - Gustul Desăvârșit

„Sunt o grămadă de pești morți sau amețiți și apa miroase îngrozitor. Nu e prima dată când fac asta dar acum e prăpăd că mor și pești”, a transmis omul indignat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare