Moş Crăciun americanul a dus „jucării” de la Cugir

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    În Statele Unite, cadoul perfect de Crăciun a fost arma de foc, potrivit statisticilor FBI. Americanii au doborât în anul care tocmai s-a încheiat orice record la cumpărat arme. Aproximativ 500.000 de arme au fost vândute numai în ultimele zile dinaintea Crăciunului. A fost cel mai mare număr de arme vândute într-o singură lună. Printre armele de foc preferate de americani se numără deja cunoscutele AK 47 fabricate la Cugir, dacă ar fi să ne luăm după postarea unui american pe http://vplay.ro/watch/2z3qvmrr/, unde dezvăluie cu încântare lumii întregi ce cadou a primit din partea soţiei sale.
Explicaţia acestor vânzări este legată tot de criză: din cauza economiei precare, oamenii au început să se teamă că se vor confrunta cu valuri de infracţiuni şi violenţe şi vor să fie siguri că se pot apăra singuri. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

alex 4 ianuarie 2012 at 13:53

Intr-un documentar pe Discovery in care se vorbea despre top 10 cele mai bune arme ale secolului XX, unul din cei care prezentau au declarat ca daca ar fi ca maine sa debarce pe o planeta straina singurul lucru pe care s-i l-ar dori sa-l aiba la el ar fi un AK-47….e atat de simplu si de eficient incat nu da gres.

cetatean 6 ianuarie 2012 at 14:06

„oamenii au început să se teamă că se vor confrunta cu valuri de infracţiuni şi violenţe şi vor să fie siguri că se pot apăra singuri”….

pai cu AK-47 chiar te poti apara,nu cu pistoale cu bile ca la noi….))
stiu pe cineva in SUA,si zice ca acolo Glock-urile sunt la mare cautare….

Comentariile sunt oprite