Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Modificări de program pentru Volei Alba Blaj, înaintea dublei cu Galatasaray Istanbul | Sâmbătă, meci la Cluj, în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj luptă cu Galatarasay Istanbul pentru calificarea în “careul de ași” al Cupei CEV, a doua competiție continentală ca și importanță.

Prima manșă a sferturilor de finală se dispută săptămâna viitoare, la Istanbul, miercuri, 6 februarie, de la ora 18.00, iar returul este prevăzut marți, 12 februarie, de la ora 17.00, în Sala “Transilvania” din Sibiu, iar dacă va depăși gruparea turcă echipa din “Mica Romă” va întâlni în semifinalele întrecerii europene pe învingătoarea dintre Știința Bacău și VK Up Olomouc.

În același timp însă, programul intern al echipei pregătite de Darko Zakoc a suferit modificări, întrucât partida din etapa a 13-a a Diviziei A1, din deplasare, cu CSM Tîrgoviște (din 9 februarie), a fost amânată pentru o dată ulterioară. Astfel, singurul meci oficial al Blajului până la dubla confruntare cu “Galata” rămâne cel de sâmbătă, 2 februarie, de la ora 18.00, joc extern cu U NTT Data Cluj.

În acest context, să mai precizam să fanii blăjenii mai au de așteptat până să-și vară favoritele la lucru în acest an în Sala “Timotei Cipariu”, după ce meciurile cu Agroland Timișoara și Penicilina Iași, echipe ce nu mai activează pe prima scenă, din variii motive, nu se dispută. Suporterii din “Mica Romă” au parte însă de returul din sferturile de finală ale Cupei CEV, un meci incendiar la Sibiu, primul examen intern al anului, ce poate continua (sau întrerupe) aventura europeană a sezonului.

În aceste condiții, până la finalul sezonului regulat Volei Alba Blaj va mai susține doar două meciuri pe teren propriu: în 2 martie cu CSM Lugoj și în 16 martie cu CSM București – marele derby al sezonului. Volei Alba Blaj este prima în ierarhie, cu maximum de puncte după 9 victorii din tot atâtea meciuri și vizează recuceritrea eventului intern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea