Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Moda l-a dus după gratii: Patru ani de pușcărie pentru un bărbat din Alba, după ce și-a umplut dulapul cu hainele vecinului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moda l-a dus după gratii: Patru ani de pușcărie pentru un bărbat din Alba, după ce și-a umplut dulapul cu hainele vecinului

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Alba a fost condamnat de Judecătoria Aiud la o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni închisoare în regim de detenţie pentru furt calificat.

În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt, că la sfârșitul lunii noiembrie anului 2019, inculpatul, cunoscând că persoana vătămată este plecată din țară, a pătruns prin efracție în locuința acesteia de unde a sustras mai multe bunuri constând în mare parte în articole vestimentare.

Astfel, acesta a sustras dintr-o valiză aflată într-o cameră a locuinței un număr de 9 perechi de încălțăminte tip sport și 4 perechi de încălțăminte tip ghete din care 3 de culoare maro și una de culoare neagră, iar dintr-un dulap aflat în locuință acesta a mai sustras un număr de 20 de perechi de blugi și 4 jachete, din care una era din material tip fâș și două din material de tip imitație piele. Totodată, inculpatul a sustras 2 bluze, 5 parfumuri, o baterie externă, 20 de ceasuri, 20 de ciorapi, 15 perechi de șosete și o mașină de tuns.

Ulterior, o parte din bunurile sustrase l-a folosit, o parte le-a vândut unor persoane necunoscute precum și martorei, respectiv un număr de 3 perechi de încălțăminte tip sport și două geci.

Instanţa, analizând fişa de cazier a inculpatului a reținut că acesta a săvârşit anterior numeroase infracţiuni de aceeaşi natură, fiindu-i aplicate pedepse pe care le-a executat în regim de penitenciar, pedepse aplicate sub regimul Cod penal din 1969, inculpatul fiind minor, precum şi pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare pentru furt calificat după majorat, pedeapsă din executarea căreia a fost liberat în 2018.

Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea