Rămâi conectat

Sport

Miză şi presiune în „Mica Romă”! Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte, duel între rivale în „Timotei Cipariu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, 12 noiembrie, la ora 15.30, în Sala „Timotei Cipariu”, este un derby al Diviziei A1 la volei feminin, între Volei Alba Blaj, campioana en-titre şi CSM Tîrgovşte, rivala tradiţională de lângă Turnul Chindiei (în direct pe Digi 4), meci contând pentru etapa a 5-a.

Invincibilă în actuala ediţie, formaţia dâmboviţeană are în faţă o echipă rănită în orgoliu după eşecul din runda anterioară cu CSM Bucureşti, duel din care nu s-a ales nici măcar cu un punct. Deşi stagiunea este abia la început, există presiune în „Mica Romă”, mai ales după înfrângerea din capitală, iar un alt pas greşit ar însemna îngreunarea misiunii cuceririi celui de-al 4-lea titlu consecutiv. Volei Alba Blaj are în faţă un meci al orgoliilor, o partidă în care trebuie să demonstreze forţă în faţa unei contracandidate la campionat, fiind obligată să învingă pentru a nu se complica şi mai mult calculele, dar şi să se reabiliteze după rezultatul înregistrat cu CSM Bucureşti.

Alba este probabil cea mai puternică echipă a campionatului, însă cu siguranță vom încerca să le găsim punctele slabe și să luptăm pentru acest meci”, a menţionat spaniolul Guillermo Naranjo, antrenorul CSM Tîrgovişte pentru site-ul oficial al clubului. “Ne aşteaptă o partidă extrem de importantă, dar şi dificilă. Întâlnim una dintre rivalele pentru titlul de campioană şi pentru a câştiga trebuie să jucăm la un nivel bun. Am mare încredere în fete şi staff-ul tehnic şi cred că împreună cu fanii noştri minunaţi putem să ne apropiem victoria”, a declarat Vladimir Bacşiş, directorul general al CSM Volei Alba Blaj.

Stagiunea se anunţă echilibrată, iar deocamdată CSM Tîrgovişte are un avantaj dat de victoria externă cu CSM Bucureşti, echipă care la rându-i s-a impus în jocul cu Volei Alba Blaj, deţinătoarea eventului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea