Miss și Mister Transilvania 2017, o lună până la cel mai prestigios concurs de frumusețe organizat în Ardeal

A mai rămas doar o lună până la cel mai prestigios concurs de frumusețe organizat în Ardeal, Miss și Mister Transilvania 2017.

Cei mai frumosi tineri din regiune se vor lupta pentru titlul de Miss si Mister in cadrul competitiei ce se va desfasura in acest an la Satu Mare, pe data de 28 iulie.
Evenimentul va avea loc la sala luxurianta Infinity Ballroom iar organizatorii promit multe surprize atat pentru concurenti cat si pentru public.

Printre invitati vor fi si nume celebre din aceasta industrie a frumosului. Atmosfera va fi intretinuta de indragitii artististi Andrada Barsauan, Romina si Cristian Topati dar si de catre o invitata surprinza de la Oradea care isi va lansa cariera muzicala in cadrul evenimentului.

Gazdele show-ului vor fi Dacian Codreanu si Daiana Feher, una dintre cele mai cunoscute satmarence, fotomodel de la vârsta de 16 ani, care a colaborat cu diferite posturi TV si a realizat  reclame si pictoriale in orase precum Milano, Londra, Madrid, Tel Aviv si nu in ultimul rând Bucuresti.

Tot pentru cei prezenti se va pregati un mega spectacol de lumini oferit de cei de la Party Service iar ca ambianta sa fie perfecta cei prezenti se vor putea delecta cu un candy bar pus gratuit la dispozitia publicului dar si o degustare de vin.

Sponsorii au pus la bataie premii in valoare de peste 5000 de Euro, premii precum excursii, bijuterii, tinute semnate de cunoscuti designeri locali, si multe altele.

Participarea la eveniment se poate face doar pe baza de invitatie. Acestea vor fi puse la vanzare saptamana viitoare. Locurile sunt limitate.

Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon: 0745216417 sau puteti urmari pagina de facebook dedicata evenimentului.

Acest este organizat de Szelenyi Gabriela Events si Miss TV in colaborare cu Anisoara Ienasoiu.

Miss si Mister Transilvania este marca inregistrata Miss TV.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...