Mircea Hava: Primăria Alba Iulia se laudă cu seriozitatea albaiulienilor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
  • Încasări de 97,3 la sută din taxe şi impozite în 2011

    Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia susţin că în 2011 albaiulienii „şi-au onorat în mod exemplar” obligaţiile către bugetul de stat, în ciuda faptului că anul trecut a fost unul greu, de criză. Potrivit datelor furnizate de Primărie, veniturile proprii ale bugetului local constituite din taxe şi impozite s-au încasat în procent 97,31% din planul iniţial estimat. Sumele încasate din cote defalcate din impozitul pe venit au fost colectate în proporţie de 100%. Dacă trendul se va menţine şi în 2012, bugetul total al anului 2013 poate fi majorat conform legii în limita unei previziuni realiste. Până la această dată nivelul încasărilor zilnice se situează între 80.000 şi 130.000 de lei.
„Vreau să le mulţumesc locuitorilor oraşului pentru modul categoric în care au înţeles să ne fie alături în anul 2011. Fără aportul fiecăruia dintre albaiulieni nu am fi reuşit să finalizăm atâtea proiecte de dezvoltare urbană şi să ne onorăm participarea în proiectele finanţate de către Uniunea Europeană. Asta dovedeşte responsabilitate şi spirit civic, cu atât mai mult cu cât nu ne este permis să ignorăm actuala situaţie economică. Alba Iulia nu este chiar în zona gri despre care le place multora să vorbească şi lucrurile trebuie privite realist”, a precizat primarul Mircea Hava.
Până la data de 31 martie se acordă reduceri de 10% pentru plata integrală pe anul 2012 a impozitelor (clădiri şi mijloace de transport) de către persoane fizice şi de 5% pentru persoane juridice. Se mai pot acorda reduceri de 25% la majorări de întârziere pentru datoriile existente în sold la data de 31 august 2011, cu condiţia ca acestea să fie achitate până la 30 iunie 2012. (I.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

alexandru 9 februarie 2012 at 9:32

astept cu interes ca si domnii florea, domnul sabau, domna gota sa ne multumeasca.in fond i-am facut pe toti milionari in euro.de cate ori trece pe strada domnu florea cu jeepanul lui, de fapt unul din colectia de jeepane, eu ma laud in fata prietenilor: bai eu i-am platit la asta pneurile si deodorantul de la bord.tot la fel la nea petre, la care i-am cumparat cate un bullbar de nichel pentru mertanul lui din 43.de acolo si vorba aia: bai eu sunt corect pana la prostie…

dolfi 9 februarie 2012 at 10:02

Asta e ca si aia de la Parazitii „Multumesc pantalonilor mei care mi-au sustinut p**la!”. Mdea
urmeaza za vina preasfintitu’ sa ne laude piosenia si cuviosenia noastra de crestini model si nu mai e nici o problema.
Oare iobagii folositi la construirea cetatii stapanita acum de sabau, au avut onoarea ca intre 2 sesiuni de bice pe spinare sa primeasca si multumiri de la asupritori?

Mihai 9 februarie 2012 at 12:18

Dupa spusa lui nea Hava, Alba Iulia nu este chiar in zona gri. Ha!!!!Pai tot orasul este gri. Prea putin mai vezi vreo zona verde. Si cele care au fost s-au desfiintat in favoarea lui Sabau, Gota ,Florea si altora ca ei.Este gri la imagine orasul nostru, cat despre industrializare,locuri de munca, nivel de trai, este spre negru.Numai Hava nu vede, ca el si ai lui nu duc lipsa de asa ceva. Lor le place culoarea gri, ca din ea si-au umplut conturile, si se plimba cu jipane.Sigur ca poti multumi populatiei orasului ca si-a platit darile la Directia de Venituri la timp.Omul de rand , daca nu plateste este executat imediat.Parca-l auzi pe Ceausescu la Cincinale:”CINSTE PARTIDULUI SI POPORULUI ROMAN, CARE A MUNCIT PENTRU INFAPTUIREA DIRECTIVELOR DE DEZVOLTARE MULTILATERALA A ROMANIEI „!!!!URAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentariile sunt oprite