Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mircea Hava: Primăria Alba Iulia se laudă cu seriozitatea albaiulienilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Încasări de 97,3 la sută din taxe şi impozite în 2011

    Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia susţin că în 2011 albaiulienii „şi-au onorat în mod exemplar” obligaţiile către bugetul de stat, în ciuda faptului că anul trecut a fost unul greu, de criză. Potrivit datelor furnizate de Primărie, veniturile proprii ale bugetului local constituite din taxe şi impozite s-au încasat în procent 97,31% din planul iniţial estimat. Sumele încasate din cote defalcate din impozitul pe venit au fost colectate în proporţie de 100%. Dacă trendul se va menţine şi în 2012, bugetul total al anului 2013 poate fi majorat conform legii în limita unei previziuni realiste. Până la această dată nivelul încasărilor zilnice se situează între 80.000 şi 130.000 de lei.
„Vreau să le mulţumesc locuitorilor oraşului pentru modul categoric în care au înţeles să ne fie alături în anul 2011. Fără aportul fiecăruia dintre albaiulieni nu am fi reuşit să finalizăm atâtea proiecte de dezvoltare urbană şi să ne onorăm participarea în proiectele finanţate de către Uniunea Europeană. Asta dovedeşte responsabilitate şi spirit civic, cu atât mai mult cu cât nu ne este permis să ignorăm actuala situaţie economică. Alba Iulia nu este chiar în zona gri despre care le place multora să vorbească şi lucrurile trebuie privite realist”, a precizat primarul Mircea Hava.
Până la data de 31 martie se acordă reduceri de 10% pentru plata integrală pe anul 2012 a impozitelor (clădiri şi mijloace de transport) de către persoane fizice şi de 5% pentru persoane juridice. Se mai pot acorda reduceri de 25% la majorări de întârziere pentru datoriile existente în sold la data de 31 august 2011, cu condiţia ca acestea să fie achitate până la 30 iunie 2012. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea