Mircea Hava: ”De 1 Decembrie, la Alba Iulia, transportul public de persoane va fi pe bani!”

Paul Voicu - Primar 2020

Mircea Hava: ”De 1 Decembrie, la Alba Iulia, transportul public de persoane va fi pe bani!”

După ce în prima conferință ocazionată de prezentarea programului festivităților de 1 Decembrie la Alba Iulia, viceprimarul Paul Voicu anunța gratuitatea transportului public de persoane pentru ziua de 1 decembrie, la inițiativa Societății de Transport Public, se pare că nici aceasta, nici administrația locală nu își permit o asemenea cheltuială.

ELIT

Citește și: program de 1 Decembrie, la Alba Iulia

Întrebat despre acest subiect, primarul Mircea Hava a declarat că acesta va fi pe bani, cel puțin din punctul lui de vedere: ”Dacă firma dorește să transporte gratuit, e dorința și plăcerea ei (…) Noi (administrația locală), la revoluția fiscală am fost furați de milioane de euro, dacă aveam acei bani…(…) noi avem datorii la firmă, firma are datorii. Eu nu am nimic împotrivă să fie transportul gratis în 1 decembrie, dar parcă prea ne-am învățat cu gratuități, să fie moka”.

Mihail David - 2020

Citește și: paradă militară de 1 Decembrie, la Alba Iulia

De altfel, edilul a opinat că cei care vin la Alba Iulia de 1 Decembrie cu siguranță își permit un bilet de autobuz. Pentru elucidarea cazului l-am apelat și pe directorul Societății de Transport Public Alba Iulia, Stelian Nicola, care a confirmat că, în data de 1 decembrie, la Alba Iulia, tarifele vor fi cele aprobate de Consiliul Local Alba Iulia, adică de 2,5 lei pe oră.

Albaiulienii, turiștii, cei relocați din parcări, toți vor fi plătitori de bilet.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Vizitator 27 noiembrie 2018 at 23:09

Păi, in cazul ăsta nu las mașina în parcare la intrarea în oraș. Mă duc în oraș,ies mai ieftin. 5 persoane×2,5biletul×2ore= 25 Ron. Cât mă costă benzina de la Blaj la Alba și înapoi…

nick 28 noiembrie 2018 at 8:26

Eheei!
Daca nu-ti faceai cel mai mare salariu de primar din Romania ….
Cred c-au fost ani in care cu un bilet pe acea zi, puteai circula toata ziua.
Nu vreau pomana de la tine. Omul cu cat are mai mult, cu atat e mai zgarcit.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...